search
Spin-offs van gekwelde superheld gered van cancelronde bij HBO Max
Series / Nieuws

Spin-offs van gekwelde superheld gered van cancelronde bij HBO Max

Meerdere shows van dezelfde superheld zijn gelukkig veilig voor de rode pen van David Zaslav.

Vele series op HBO Max zijn eraan gesneuveld - de grote schoonmaak van CEO David Zaslav bij Warner Bros. Discovery. Maar gelukkig zijn de spin-offs van Batman veiliggesteld, zo laat de directie van de studio weten.

De spin-offs in kwestie zijn geen onderdeel van de DC Extended Universe, evenals de recente kaskraker The Batman waarop zij gebaseerd zijn. In de film van Matt Reeves speelde Robert Pattinson The Dark Knight met zo'n succes, dat er twee spin-offs en enkele vervolgfilms (nog steeds) gepland werden.

Naast de langverwachte filmsequel, werd eerder al bekend dat Reeves' plannen voor de nieuwe franchise van The Batman ook enkele series zou gaan bevatten. Een daarvan zou primair gaan over The Penguin, gespeeld door Colin Farrell. Verder zouden plannen voor een Gotham P.D.-serie zijn ontwikkeld tot een serie, specifiek over de gevangenen van Arkham Asylum.

Gered van een stille dood
Met de vele annuleringen van de laatste tijd in het achterhoofd, waren vele fans bang dat de franchise van The Batman het zou gaan houden bij een enkele film. Gelukkig is nu bekend dat de directie officieel groen licht heeft gegeven op de preproductie van de series.

Volgens een rapport van Deadline behoren de spin-offs tot de titels die nog steeds actief in ontwikkeling zijn. Michael De Luca, die Co-Chair is van de Warner Bros Pictures Group, vermeldde dat de deal rond is gekomen na het samenwerken met Reeves in de "beginfase van de planning van The Penguin-serie voor HBO Max."

Ook The Penguin is volgens het rapport veiliggesteld. Beide series hebben helaas nog geen releasedatum.

Aanbevolen artikelen