'House of the Dragon': dit zijn alle draken uit de serie

'House of the Dragon': alle draken uit de serie

In totaal zullen er zeventien(!) draken te zien zijn in de show volgens George R.R. Martin.

Mitchell van Vuren, 24 augustus 2022 12:03

Na lang wachten kunnen fans van Game of Thrones zichzelf eindelijk weer verliezen in de wereld van Westeros met de gloednieuwe spin-off House of the Dragon. Er staat ons weer veel intrige en geweld te wachten, maar bovenal een hoop draken!
In de spin-off zijn er zoveel van de magische wezens te zien, omdat de kijkers honderden jaren terug de tijd in gaan. In de serie wordt namelijk verhaald over de voorgeschiedenis van Huize Targaryen, wiens leden ooit op de Iron Throne zetelden.

Zij werden ooit zo machtig door onder andere hun draken, waarmee ze Westeros onder de duim konden krijgen. Logisch dan ook dat er meerdere van deze terrorbeesten in de serie te zien zullen zijn.

Wat voor draken krijgen we te zien?
YouTuber Lore Ramble was zo enthousiast over de nieuwe serie, dat hij het bronmateriaal van George R.R. Martin in dook en uit alle eerdere werken de omschrijvingen van de draken haalde. Ook vertelt hij erbij of ze een ruiter hebben, en wie die ruiter dan is.

Bekijk hieronder de video van Lore Ramble met de volledige uitleg. De eerste aflevering van House of the Dragon is nu te zien bij HBO Max.Bron: YouTube

Lees meer over: house of the dragon, hbo max, george rr martin, draak, dragon, game of thrones

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws