search
Disney+ geeft dit filmmonster zijn sterstatus terug
Series / Nieuws

Disney+ geeft dit filmmonster zijn sterstatus terug

Het MonsterVerse krijgt concurrentie als Disney probeert de 1933-film te doen herleven.

Klaarblijkelijk is men bij Disney niet helemaal overtuigd van de actiefilms die Legendary Pictures maakt over King Kong. Het huis van de muis heeft namelijk een serie in ontwikkeling die gebaseerd moet worden op de film King Kong uit 1933.

Variety meldt dat de serie een drama zal zijn dat de geschiedenis van de gigantische aap zal onderzoeken, evenals zijn thuislocatie Skull Island. De serie zal ook details bevatten op basis van recente romans van Joe DeVito, die werden geproduceerd met de erfgenamen van Merican C. Cooper, de schrijver van de fim uit 1933.

King Kong naar Disney+
De Disney+ King Kong-serie wordt geschreven door Stephany Folsom, die onlangs succes had met het schrijven van Paper Girls voor Amazon. James Wan, Michael Clear en Rob Hackett zijn samen met Folsom de uitvoerend producenten.

De afgelopen jaren werkt Legendary Pictures aan het Monsterverse. Al twee keer zagen we King Kong in actie, namelijk in de films Godzilla vs. Kong en eerder in Kong: Skull Island.

Op Apple TV+ moet op den duur een serie binnen het MonsterVerse verschijnen. Deze zal zich richten op Godzilla en andere monsters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen