search
Fantasy! Prime Video lanceert dé serie die je niet wil missen
Series / Featured

Fantasy! Prime Video lanceert dé serie die je niet wil missen

Lord of the Rings the Rings of Power is natuurlijk de serie die je niet wil missen.

Elke week blikken we vooruit op de nieuwe series die je kan verwachten en in elk geval niet wil missen. We nemen daarbij alle grote streamingdiensten van dit moment mee: Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video.

Vandaag hebben we drie titels, waarvan twee van Netflix en eentje van Prime Video. En laten we eerlijk zijn: dit is sowieso de week van Prime Video. Op vrijdag gaat namelijk de langverwachte serie Lord of the Rings: The Rings of Power van start. Eindelijk!

VANAF 1 SEPTEMBER OP NETFLIX
Off the Hook: Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxische relatie met het internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparaten gebruiken.

VANAF 2 SEPTEMBER OP PRIME VIDEO
Lord of the Rings: The Rings of Power: Speelt zich af tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde en duikt in het verhaal van Galadriel, die probeert Midden-Aarde te waarschuwen voor de opkomst van de kwaadaardige Sauron.

VANAF 2 SEPTEMBER OP NETFLIX
Pokémon Master Journeys: The Series (seizoen 1): De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van Cerise en reizen de wereld over, op zoek naar nieuwe Pokémon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen