search
Nostalgie wint deze week, en 2 andere series die je niet wil missen
Series / Featured

Nostalgie wint deze week, en 2 andere series die je niet wil missen

Netflix, Disney+ en HBO Max komen met een paar toffe nieuwe titels.

Elke week blikken we vooruit op de nieuwe series die je kan verwachten en in elk geval niet wil missen. We nemen daarbij alle grote streamingdiensten van dit moment mee: Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video.

Deze week hebben we tips van HBO Max, Disney+ en Netflix voor je. Voor fans van de animatieserie Rick and Morty begint de week vandaag al goed, want het zesde seizoen komt op HBO Max. En Cobra Kai gaat door op Netflix!

VANAF 5 SEPTEMBER OP HBO MAX
RICK AND MORTY (seizoen 6): Rick is een psychisch onstabiele, maar talentvolle wetenschapper. Hij neemt zijn neefje Morty mee op allerlei bizarre avonturen.

VANAF 8 SEPTEMBER OP DISNEY+
Wedding Day: Katie en Stefan worden verliefd op elkaar op een huwelijk, ondanks dat Katie al een verloofde heeft. Twee maanden later worden tijdens haar huwelijk haar nieuwe echtgenoot en zijn hele familie vermoord. De politie denkt dat Stefan het gedaan heeft. Stefan denkt dat Katie het was. Niemand weet de waarheid..

VANAF 9 SEPTEMBER
Cobra Kai (seizoen 5): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen