3 streamingfilms die je deze week niet wil missen

3 streamingfilms die je deze week niet wil missen

Filmnieuws - Deze week is het echt wel de week van Disney+, met een paar toffe nieuwe titels.

Jim Pedd, 5 september 2022 17:18

Vanaf deze week blikken we elke maand vooruit op de nieuwste week in streamingfilms die je sowieso niet wil missen. We mikken erop elke week films uit te lichten van zowel Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video. Deze week hebben we tips van Disney+ en van Netflix.
Het gaat om drie films die op verschillende momenten in deze tweede septemberweek nieuw worden toegevoegd aan het aanbod. We duiken erin, want het is de moeite waard!

Drie streamingfilms
Hieronder de drie titels:

PINOCCHIO (vanaf 8 september op Disney+): Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Door de oude Geppetto wordt hij tot leven gewekt en wordt hij opgevoed als zijn eigen zoon. Pinocchio is echter niet vies van wat kattenkwaad.

Thor: Love and Thunder (vanaf 8 september op Disney+): In 'Thor: Love and Thunder' van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thors verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is.

End of the Road (vanaf 9 september op Netflix): Moeder Brenda is onlangs weduwe geworden en vecht om haar gezin te beschermen tijdens een schrijnende reis als een moord en een vermiste zak geld hen in gevaar brengen.

Lees meer over: Streamingdiensten, netflix, disney plus, HBO Max, Prime VIdeo, tips

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws