'House of the Dragon' hint nu al naar nieuwe spin-off

In de eerste aflevering van House of the Dragon wordt al gehint naar een andere spin-off mogelijk in ontwikkeling.

Niels Arts, 25-08-2022 07:23

HBO heeft al vaker bevestigd dat meerdere Game of Thrones spin-offs in productie zijn. House of the Dragon, de eerste spin-off die net begonnen is op HBO Max, hint in de eerste aflevering al naar een andere spin-off.
Het gaat om een spin-off die nog niet bevestigd is door HBO, maar waar wel sterke geruchten van op het internet te vinden zijn. Het betreft de vooralsnog getitelde 10,000 Ships spin-off.

Hints in House of the Dragon
De première van House of the Dragon seizoen 1, zitten de jonge Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower onder de Weirwood-boom in het Godswood van King's Landing. Alicent stelt Rhaenyra verschillende geschiedenisvragen, waaronder over de tienduizend schepen die prinses Nymeria ooit gebruikt zou hebben om over de Narrow Sea te heersen.

Het spectaculaire verhaal over de prinses Nymeria wordt vermoedelijk omgetoverd in een gloednieuwe Game of Thrones spin-off, met de werktitel 10,000 Ships.

Dit is echter niet de enige spin-off waar we de eerste vruchten van zagen in aflevering één van House of the Dragon. Ook zagen we Corlys Velaryon, de Sea Snake, voorbijkomen. Hij zit in de raadgeving van koning Viserys en volgens geruchten krijgt ook deze beste man zijn eigen spin-off serie.

Eerst maar eens afwachten of House of the Dragon een succes wordt! De serie is in ieder geval goed begonnen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, Nymeria, Game of Thrones, spinoff

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader