search
Wie is de nieuwe 'Arrow'-villain in jubileumteaser 'Arrow'?
Series / Nieuws

Wie is de nieuwe 'Arrow'-villain in jubileumteaser 'Arrow'?

De slechterik lijkt een combinatie te zijn van Deadshot en Vigilante.

Over minder dan een week zal Arrow een nieuwe mijlpaal bereiken in de vorm van de 150e aflevering van de superheldenserie. En wie jarig is, trakteert op een nieuwe slechterik, zo blijkt uit de laatste teaser voor de aflevering. Ontdek zelf wie de schurk is in de teaser hieronder!

De aflevering, genaamd 'Emerald Archer', zal deels worden opgenomen worden in een documentaireformaat, maar Oliver zal te maken hebben met meer dan alleen camera's die hem volgen. De eerste teaser voor de aflevering is namelijk verschenen, en het heeft een grote verrassing.

De teaser laat namelijk zien dat een nieuwe angstaanjagende schurk jaagt op burgerwachten in Star City, waaronder de Green Arrow zelf. De momenteel naamloze schurk ziet eruit als een combinatie van Deadshot en Vigilante, en Dinah beschrijft hem als een "anti-vigilante".

De nieuwe slechterik in Arrow
Te oordelen naar de teaser, is de nieuwe schurk op jacht naar burgerwachten in het algemeen, met foto's van Wild Dog op de muur van zijn schuilplaats geplakt. Het zal er dus waarschijnlijk bloederig aan toe gaan in Aflevering 150 van de serie.

Bekijk de schurk zelf in de teaser hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen