Netflix Top 10 heeft met deze hilarische komedieserie nieuw pareltje te pakken

Na zeven succesvolle seizoenen is seizoen 8 wederom een schot in de roos.

Mitchell van Vuren, 25-08-2022 08:03

De populaire hitserie Brooklyn Nine-Nine prijkt wederom bovenaan de lijst van Netflix met een achtste seizoen. Ondanks dat de serie pas net online staat bij de streamingdienst, heeft hij zich nu al in de Top 10 gewerkt. Bekijk of de serie misschien wel wat voor jou is!
De serie was voor zes seizoenen een regelrechte hit, totdat plots de politieserie tot een halt werd geroepen. Gelukkig is alsnog besloten om de serie voort te zetten, maar met het achtste seizoen komt er waarschijnlijk wel een einde aan de koddige avonturen van de politieagenten van District 99 uit New York.

De serie werd op SerieTotaal beoordeeld met vier uit de vijf sterren. Recensent Dieuwertje Deutekom was vooral tevreden in haar recensie over de urgente thematiek in de serie: "Er wordt nu niet meer kortstondig, maar uitgebreid verhaald over de huidige maatschappelijke situatie in de Verenigde Staten, waar politiegeweld en zelfs moord zonder gevolgen voor de daders aan de orde van de dag zijn."

De komedieserie in de Top 10 van Netflix
De hitserie prijkt met het achtste seizoen nu ook op de achtste plek van de Nederlandse Netflix Top 10. Wereldwijd heeft de serie het nog niet zo ver kunnen schoppen, wat laat zien dat Nederlanders een speciale voorliefde hebben voor het disfunctionele politiedepartment.

Bekijk de serie nu bij Netflix, of bekijk de trailer van het achtste seizoen hieronder.


Bron: Netflix

Lees meer over: brooklyn 99, netflix, netflix top 10

Populair nieuws