search
Hitserie 'Euphoria' verliest belangrijk castlid

Hitserie 'Euphoria' verliest belangrijk castlid

Fans reageren vol verbazing op het verlies van een belangrijk lid van de cast...

Geoffrey Ketels
Het derde seizoen van de razend populaire serie Euphoria zal er toch flink anders uit komen te zien. Eerder raakte al bekend dat er spanningen waren tijdens de opnames van het tweede seizoen en het resultaat daarvan wordt nu zichtbaar.

Reeds vanaf de eerste aflevering is Euphoria razend populair. Fans kijken dan ook nu reeds massaal uit naar het verschijnen van het derde seizoen. De opnames van dat derde seizoen worden binnenkort aangevat, maar dan wel zonder één van de vaste castleden uit de voorbije twee seizoenen.

Spanningen
Meer concreet gaat het om actrice Barbie Ferreira die in de eerste twee seizoenen van de reeks de rol van Kat op zich nam. Het opmerkelijke nieuws zou het gevolg zijn van spanningen die waren ontstaan tijdens de opnames van het tweede seizoen tussen Ferreira en de bedenker van de reeks Sam Levinson.

Het was Ferreira zelf die uiteindelijk het nieuws bekend heeft gemaakt op Instagram. De actrice benadrukte dat ze met tranen in de ogen afscheid neemt van haar personage en dat ze er altijd heel veel zorg en liefde in heeft gestopt.

Er is door HBO Max nog niet op het nieuws gereageerd. Op moment van schrijven is het ook nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Euphoria precies te zien zal zijn.

Aanbevolen artikelen