Zendaya ziet drastische wijzigingen voor 'Euphoria' seizoen 3 voor zich

Haar indrukwekkende rol in 'Euphoria' opende voor haar de deuren naar de top van de filmwereld.

Mitchell van Vuren, 16-08-2022 06:00

De hitserie van HBO, die actrice Zendaya een Emmy Award opleverde, had eerder dit jaar een enorm succesvol tweede seizoen. Over seizoen 3 is nog maar weinig bekend, maar Zendaya kon het niet laten alvast te laten weten wat er volgens haar niet in kan missen. Volgens haar moeten er radicaal dingen worden omgegooid, waaronder een tijdssprong.
Euphoria volgt voornamelijk het leven van Rue, een tiener die worstelt met verslaving en depressie. Samen met haar klasgenoten beleeft ze in wervelwind alle perikelen van de middelbare school, met thema's als huiselijk geweld, seksualiteit, identiteit en geestelijke gezondheidsproblemen. De serie van Sam Levinson ondervond enorm succes, waardoor vele fans niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen.

Helaas gooit het drukke opnameschema van Zendaya roet in het eten, waardoor de cast nog een paar jaar ouder zal worden in seizoen 3. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel trouwe fans zich afvragen waar en wanneer de volgende aflevering, die Euphoria's laatste zou kunnen zijn, zal beginnen. Zendaya heeft er gelukkig een oplossing voor.

De visie van Zendaya
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter deelde Zendaya haar gedachten over een derde seizoen, dat zich zal afspelen wanneer de personages de middelbare school achter zich hebben gelaten.

Zendaya: "Ik denk dat het spannend zou zijn om de personages na de middelbare school te verkennen. Ik wil zien hoe Rue eruitziet op haar reis naar nuchterheid, hoe chaotisch dat eruit kan zien. Maar ook met alle personages, in de zin dat ze proberen uit te zoeken wat ze met hun leven willen doen."

Bron: ScreenRant

Lees meer over: zendaya, euphoria, hbo, sam levinson

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam