search
'Law & Order' moet verlies belangrijk personage incasseren
Series / Nieuws

'Law & Order' moet verlies belangrijk personage incasseren

Een acteur uit de bekende serie kwam met wel heel schokkend nieuws.

Fans van Law & Order: SVU kregen wel erg zuur nieuws voorgeschoteld, want acteur Kelli Giddish zal de show helaas gaan verlaten. Tegenover The Wrap bevestigde Giddish de verklaring, en gaf ze aan naar nieuwe soorten projecten te zoeken in haar professionele leven.

In de serie speelde zij detective Amanda Rollins sinds 2011. Na 12 jaar bij de show zet ze er een punt achter en gaat ze beginnen aan het volgende hoofdstuk van haar carrière.

In haar verklaring noemde ze het meespelen in de politieserie "... een van de grootste vreugdes en voorrechten van mijn leven". Maar helaas komen aan alle mooie dingen een einde.

De dankverklaring van Giddish
In haar verklaring schreef Giddish: "Ik wilde ingaan op de geruchten die ik online heb gezien en iedereen laten weten dat dit inderdaad mijn laatste seizoen zal zijn in 'Law & Order: SVU'… Ik begon met deze show toen ik achter in de 20 was en ik ben dankbaar dat ik zoveel van mijn volwassen jaren heb mogen doorbrengen met Rollins in mijn leven."

Ze voegde eraan toe: "Ik wil Dick Wolf, Mariska Hargitay, Peter Jankowski, NBC, Universal Television, al mijn co-sterren, elk lid van de crew en alle schrijvers hier bedanken voor ons ongelooflijke werk samen deze laatste 12 jaar. Ik ben zo opgewonden om alle dingen die ik heb geleerd in mijn tijd bij 'SVU' te gebruiken voor alles wat nog gaat komen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen