search
Netflix-docuserie over Robbie Williams aangekondigd

Netflix-docuserie over Robbie Williams aangekondigd

De nieuwe docuserie zou ergens in de loop van het jaar 2023 moeten verschijnen...

Geoffrey Ketels
Fans van de bekende zanger Robbie Williams kunnen hun borst alvast nat gaan maken! 's Werelds grootste streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat ze volgend jaar met een prachtige docuserie uit zal pakken rond de Britse popster.

Door Netflix zelf werd bij de bekendmaking aangegeven dat er sprake is van exclusieve toegang tot de zanger. De docuserie zou dan ook een ongefilterd en diepgaand onderzoek moeten zijn naar het muziekicoon. De streamingdienst geeft aan dat alle hoogte- en dieptepunten van de voorbije 30 jaar van de zanger aan bod zullen komen.

Verslavingen
Dat het Robbie Williams niet altijd voor de wind ging is uiteraard bekend. Zo kreeg de Britse popster in het verleden veel media-aandacht voor diens verslavingen en zowel de professionele als de persoonlijke breuken die hij doormaakte.

Verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe docuserie is niemand minder dan Joe Pearlman. De kans bestaat dat deze naam je niet zoveel zegt, maar hij was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor After the Screaming Stops. Zeker een gerenommeerde naam dus voor deze gloednieuwe docureeks.

Wanneer de gloednieuwe docuserie over het leven van Robbie Williams moet verschijnen en wat de naam van het project precies wordt is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen artikelen