search
Marvel-ster toch terug in gekraakte hitserie 'The Terminal List' van Prime Video
Series / Nieuws

Marvel-ster toch terug in gekraakte hitserie 'The Terminal List' van Prime Video

Ondanks de matige recensies was het publiek zeer te spreken over de spannende actie-serie.

TV Insider wit gisteren te melden dat Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) in onderhandeling is met Prime Video om een tweede seizoen van de spannende actie-serie The Terminal List te maken.

The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van Navy SEAL Jack Carr uit 2018. Pratt speelt de rol van Lt. Cmdr. James Reece, een Navy SEAL die wraak zoekt nadat zijn vrouw en dochter worden vermoord.

Hoofdrolspelers in het eerste seizoen zijn Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Arlo Mertz en Jeanne Tripplehorn.

Reece is back!
Auteur Carr werkte mee aan de serie als uitvoerend producent en onthulde onlangs aan de Britse pers dat er plannen zijn voor een tweede seizoen. Als dit doorgaat, zal het een acht-delig tweede seizoen worden dat gebaseerd wordt op het tweede boek True Believer.

Het eerste seizoen van The Terminal List kreeg overigens matige recensies, maar was met name in Amerika een enorme hit. In de eerste week werd er al 1,6 miljard (!) minuten gekeken naar de eerste acht afleveringen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen