Peperdure nieuwe Netflix-serie wordt afgebrand op RottenTomatoes

Peperdure nieuwe Netflix-serie wordt afgebrand

Resident Evil van Netflix wordt compleet bekritiseerd door heel wat kijkers op RT.

Jim Pedd, 18 juli 2022 11:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Resident Evil van Netflix doet het redelijk goed bij critici. Maar kijk je naar Rotten Tomatoes, dan is duidelijk dat de serie het bij kijkers helemaal niet zo goed doet.

Kijk je naar de eerste reacties op de serie Resident Evil, lijkt het zelfs een van de slechtst gerecenseerde series van Netflix van de afgelopen tijd te zijn.

Helemaal stuk gemaakt
Resident Evil staat nu vier dagen op Netflix. Desondanks wordt de serie geroosterd door kijkers. De score bij het publiek: 22 procent. Dat is een stuk minder dan critici, die de serie 53 procent geven. Een ongewone score, want slechts zelden scoort een serie slechter bij het publiek dan bij critici.

Het zou goed kunnen dat Resident Evil last heeft van reviewbombing, waarbij mensen bewust negatieve recensies schrijven.

Netflix besloot met Resident Evil een ander pad in te slaan dan de videogames deden en dat zou heel wat fans die al jaren bij de franchise blijven misschien afgeschrikt kunnen hebben.

Wellicht dat Resident Evil de komende tijd een beetje herstelt van deze negatieve reacties, maar duidelijk is dat de serie bij een tweede seizoen wel enige koerscorrecties moet doorvoeren.

Resident Evil seizoen 1 staat nu op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Resident Evil, Netflix

Populair nieuws