search
De nieuwste Netflix-film wordt compleet afgebrand
Films / Nieuws

De nieuwste Netflix-film wordt compleet afgebrand

Me Time bovenaan Netflix Top 10, maar de ontvangst is wel bijzonder mager.

Met de bekende acteurs Kevin Hart en Mark Wahlberg in de hoofdrollen lijkt Netflix er een nieuwe kijkcijferhit bij te hebben. Het duo speelt in de komedie Me Time. De ontvangst blijkt echter bedenkelijk.

De film komt van regisseur John Hamburg, die onder meer bekend is van de eerdere komedies I Love You, Man en Along Came Polly. Er zijn ook rollen voor Regina Hall, Jimmy O. Yang, Luis Gerardo Méndez, Anna Maria Horsford en Seal.

Me Time: erg mager ontvangen
Als we op Rotten Tomatoes kijken, dan zien we dat de komedie op slechts 8 procent staat na 36 recensies, en dat is uiteraard niet bepaald hoog te noemen.

"Het is zo maf, stom en breed, en er is in de film geen enkele verrassing te beleven," merkt recensent Christy Lemire van FilmWeek (KPCC - NPR Los Angeles) op.

En Vincent Mancini van Uproxx schrijft: "Me Time is een R-rated komedie over ouderschap. Waarom hebben de meeste grappen het gevoel dat ze gericht zijn op 8-jarigen?"

Uiteraard zijn er voldoende mensen die zich kunnen vermaken met slappere komedies en daar is helemaal niks mis mee. Het publiek lijkt echter ook niet zo tevreden, gezien de 33 procent publieksscore op Rotten Tomatoes. Hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen