search
Spin-off 'The Boys' bevat dit belangrijke personage in ieder geval niet
Series / Nieuws

Spin-off 'The Boys' bevat dit belangrijke personage in ieder geval niet

Hughie Campbell zal zijn opwachting niet maken in Gen V vertelt acteur Jack Quaid.

Acteur Jack Quaid die de rol speelt van Hughie Campbell in Prime Video's hitserie The Boys laat weten dat zijn personage niet zal verschijnen in de spin-off Gen V. Althans voorlopig niet. Momenteel zijn cast en crew druk bezig met de productie van Gen V.

Het lijkt hem echter wel leuk om mee te doen. Tijdens opnames voor Star Trek: Strange New Worlds, waarin hij als castlid van de geanimeerde serie Star Trek: Lower Decks een rol zal spelen, werd er in dezelfde stad ook begonnen met de productie van Gen V. Hij ontmoette de cast van Gen V en nodigde ze uit voor een brunch. Hij kon het erg goed met hen vinden en hoopt ooit nog eens met hen mee te spelen.

Spin-off van The Boys
The Boys is de superheldenserie van Prime Video dat een tikkeltje anders is dan de gemiddelde andere superheldenserie of film. Het staat vooral bekend om het expliciete geweld en seksuele inhoud en draait om een groep burgerwachters die een groep superhelden probeert aan te pakken die niet zo nobel zijn als het volk denkt dat ze zijn.

In Gen V kan er gerust uit van worden gegaan dat er een vergelijkbare hoeveelheid geweld getoond zal worden. Het vindt plaats in de enige school in Amerika dat exclusief voor jonge superhelden is. De verhalen worden verteld over de hormonale en competitieve aspirant superhelden die hun eigen grenzen opzoeken en waarin ze strijden voor de beste contracten uit de stad.

Het is nog niet precies bekend wanneer Gen V uit zal komen maar het zal naar alle waarschijnlijkheid zijn 2023, nog vóór het uitkomen van seizoen vier van The Boys.

Kijk in de tussentijd alle afleveringen van The Boys op Prime Video.



Aanbevolen artikelen