Topserie van Disney+ krijgt versterking van bekend Marvel-acteur

Paul Rudd gaat een rol spelen in het derde seizoen van

Bram de Groot, 29-08-2022 09:17

De Marvel-acteur Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame) lijkt zich voor het derde seizoen bij de cast van Only Murders in the Building te voegen. Dit wordt duidelijk via TV Line.
Let op: hieronder volgen SPOILERS voor de finale van seizoen 2 van Only Murders in the Building.


De aankondiging volgt op het cameo-optreden van Rudd in de laatste momenten van de tweede seizoensfinale van de serie, die zijn rol als het moordslachtoffer van het volgende seizoen opzet.

In de scènes, een jaar na de gebeurtenissen van de rest van het tweede seizoen, keert theaterregisseur Oliver Putnam van Martin Short triomfantelijk terug naar Broadway met een grote nieuwe productie met de beroemde theateracteur Ben Glenroy (Rudd).

Glenroy heeft een aanvaring met acteur Charles Haden-Savage van Steve Martin, die zijn tegenspeler in het stuk is en die Glenroy een waarschuwing geeft vlak voordat het doek op de openingsavond gaat.

Slechts enkele ogenblikken na het betreden van het podium, valt Glenroy dood neer voor een geschokt publiek.

Paul Rudd komt terug! (als Marvel het niet tegenhoudt)
Sprekend met TV Line, werd co-maker van de serie John Hoffman gevraagd of het veilig is om aan te nemen dat Rudd zal terugkeren, waarop hij reageert:

"De hoop is dat hij niet iets groots krijgt dat hem van ons weghoudt, maar ik ben er vrij zeker van dat het goed komt. Onze slachtoffers spelen een grote rol in het seizoen, dus we zijn erg enthousiast dat hij er deel van uitmaakt."

Je vindt de geprezen serie in Nederland op Disney+.Bron: TV Line

Lees meer over: Only Murders in the Building, Paul Rudd, Steve Martin, Martin Short

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in