search
'She-Hulk' boekt opvallend Marvel-record met laatste aflevering
Series / Nieuws

'She-Hulk' boekt opvallend Marvel-record met laatste aflevering

De tweede aflevering "Superhuman Law" duurde wel erg kort voor een MCU-serie.

Afgelopen donderdag verscheen de tweede aflevering van de nieuwste Marvel-serie op Disney+. We hebben het over de serie She-Hulk: Attorney at Law en de aflevering heet "Superhuman Law". En deze heeft nu een recordje te pakken.

De aflevering blijkt namelijk de kortst durende speelduur te hebben van alle live action-series binnen het Marvel Cinematic Universe. De aflevering duurde slechts 30:26 minuten en dat is flink korter dan de eerste aflevering.

De eerste aflevering "A Normal Amount of Rage" duurde 37:31 minuten. Overigens werd de serie vooraf aangekondigd als een komedie met afleveringen van een half uur.

Eerdere korte afleveringen
De eerste aflevering van WandaVision duurde ook kort met slechts 30:51 minuten. Ook afleveringen van de animatieserie What If...? duurde korter met 31:36 minuten voor de slotaflevering.

Online zijn er uiteraard alweer de nodige meningen. Veel mensen vinden aflevering twee te kort duren. Goed nieuws is dat fans de serie wel erg leuk vinden. En dat is misschien belangrijker dan de speelduur.

Aflevering 3 van She-Hulk: Attorney at Law staat donderdag op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen