search
De 'House of the Dragon'-intro komt maar al te bekend voor
Series / Nieuws

De 'House of the Dragon'-intro komt maar al te bekend voor

De tweede aflevering van House of the Dragon is gearriveerd, en we kregen voor het eerst het themalied te horen.

De eerste aflevering van House of the Dragon startte zonder intro, wat Game of Thrones-fans natuurlijk jammer vonden. Gelukkig duurde deze droogte niet lang, want in de tweede aflevering was het raak!

De iconische Game of Thrones-muziek keerde terug voor de intro van House of the Dragon aflevering 2. De intro, gemaakt in dezelfde 3D-geanimeerde stijl van Game of Thrones, was verder wel uniek.

Intro House of the Dragon
De animatie van de House of the Dragon-intro volgt een bloederig spoor door een gebouw van steen. In plaats van dat de intro de map van Westeros laat zien, volgt het bloedspoor in essentie de familielijn van de Targaryens.

Ramin Djawadi keerde terug om House of the Dragon van muziek te voorzien. Voorafgaand aan de serie zei hij het volgende over zijn terugkeer:

"Dit gaat volledig over de Targaryens, dus het was belangrijk om hun geluid en thema's te behouden. Zoals ik eerder al zei, het DNA moet verbonden blijven. Dat was de grondlegging. Maar omdat we hier met een specifiek huis te maken hadden, wilde ik verzekeren dat er genoeg nieuwe thema's waren voor verschillende personages en de complexe verhaallijnen die we kennen uit Game of Thrones. Ik wilde de twee op die manier verbinden."

Een nieuwe House of the Dragon-aflevering verschijnt iedere maandag op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen