Nieuwe beelden van grootste televisieserie 'Yellowstone' seizoen 5!

Eindelijk teaser seizoen 5 van 'Yellowstone'

De meest populaire serie op kabeltelevisie krijgt eindelijk een eerste teaser voor het vijfde seizoen.

Mitchell van Vuren, 29 augustus 2022 14:10

Ten tijde van torenhoge verwachtingen heeft Paramount Network eindelijk de eerste teaser uitgebracht van de razend populaire serie Yellowstone. Het seizoen zal gaan aftrappen met een eerste aflevering, die twee uur lang zal gaan duren! Vang alvast een glimp op over wat je te wachten staat in de teaser hieronder!

De neo-western is van de hand van Taylor Sheridan, de Oscar-genomineerde schrijver van Hell or High Water en Sicario. Ook John Linson, schrijver van Sons of Anarchy, droeg zijn steentje bij aan het schrijfwerk.

Kevin Costner leidt de cast van Yellowstone, vergezeld door met Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith en Denim Richards.

Costner speelt in de serie de hoofdrol als John Dutton, de rijke en weduwe-eigenaar van de Yellowstone Dutton Ranch, de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. De serie draait om hem en zijn familie terwijl ze te maken krijgen met alle vormen van drama die bij een gigantische ranch komen kijken.

Het nieuwe seizoen van Yellowstone
Slechts een paar maanden nadat de releasedatum werd aangekondigd van 13 november 2022, heeft Paramount Network nu de eerste teaser vrijgegeven. Bekijk de spannende teaser hieronder.


Bron: ScreenRant

Lees meer over: yellowstone, paramount, Taylor Sheridan, kevin costner

Populair nieuws