Verrassende schurk onthuld voor 'House of the Dragon'

Verrassende 'House of the Dragon'-schurk onthuld

De eerste schurk waar we in House of the Dragon mee te maken krijgen is heel anders dan wat we van Game of Thrones gewend zijn.

Niels Arts, 29 augustus 2022 17:25

De eerste schurk van House of the Dragon heeft zijn gezicht laten zien (achter een masker, tenminste), en het is niet het type vijand dat Game of Thrones-fans gewend zijn.

We hebben het natuurlijk over de Crab Feeder uit House of the Dragon seizoen 1 aflevering 2. Deze vijand valt niet te vergelijken met een Joffrey of Jaime uit het eerste seizoen van Game of Thrones, mede vanwege zijn zeer mysterieuze aard.

De Crab Feeder
De tweede aflevering van House of the Dragon focust vooral op de nasleep van de keuze van koning Viserys, die aan het einde van de pilot zijn plan onthulde om met Alicent Hightower te gaan trouwen.

Terwijl het hof van King's Landing zich daar mee bezig houdt, voeren Daemon Targaryen en Corlys Velaryon, ook wel bekend als de Sea Snake, oorlog met een nieuwe vijand in de Stepstones, bij de Free Cities. Daar ontmoeten we de Crab Feeder, die - zoals zijn naam eigenlijk al weggeeft - zijn slachtoffers voert aan hongerige krabben.

Zijn gezicht laat hij door het masker nauwelijks zien, maar zijn acties zeggen genoeg. Welke rol gaat de Crab Feeder spelen in House of the Dragon? Een grote rol in het Targaryen-conflict dat broeit zal hij niet hebben, maar voorlopig is het genoeg om Daemon en zijn bondgenoten het leven zuur te maken.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, HBO, HBO Max, Game of Thrones

Populair nieuws