'The Sandman' onverwachts onttroont door verrassende serie

'The Sandman' onttroont door verrassende serie

Na vier opeenvolgende weken is 'The Sandman' niet langer de populairste reeks op Netflix...

Geoffrey Ketels, 29 augustus 2022 18:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Maar liefst voor vier opeenvolgende weken was de gloednieuwe reeks The Sandman terug te vinden op de eerste plaats op streamingdienst Netflix. Ondanks het feit dat de serie (niet geheel onverwacht) razend populair is, is er nu toch een nieuwe nummer één opgestaan.

Dat The Sandman zou kunnen rekenen op een enorme populariteit hadden we eigenlijk best durven voorspellen. Er werd dan ook door ontzettend veel mensen uitgekeken naar de nieuwe serie die is gebaseerd op de Neil Gaiman comics.

Opvallend
Toch is er na vier weken een einde gekomen aan de nummer één positie van The Sandman op 's werelds grootste streamingdienst. De titel die daarvoor verantwoordelijk is zal vriend en vijand weten te verbazen. Het gaat namelijk om de recent verschenen reeks Echoes.

De serie met actrice Michelle Monaghan in de hoofdrol vertelt het verhaal van twee zussen die tijdens hun leven vaak van identiteit wisselen. Het lijkt ernaar uit te zien dat ze beiden het perfecte leven hebben tot één van hen plots verdwijnt.

Wellicht hadden maar weinigen verwacht dat Echoes erin zou slagen om The Sandman van de troon te stoten. Toch is ze daar wel degelijk in geslaagd. Heb je nog niets van deze serie gezien? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: The Sandman, serie, series, Netflix

Populair nieuws