search
Belangrijke Star Wars-planeet eindelijk in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Belangrijke Star Wars-planeet eindelijk in 'The Mandalorian'

Het zou zomaar kunnen dat we de planeet Mandalore gaan zien in The Mandalorian seizoen 3.

Fans wachten met smacht op het derde seizoen van The Mandalorian[i/]. Wellicht met nóg meer zin wanneer ze horen dat we mogelijk Mandalore gaan bezoeken in het volgende seizoen!

Mandalore is de planeet waar de Mandalorians oorspronkelijk vandaan komen, maar waarvan ze verbannen zijn. Nu willen ze niets liever dan er ooit terugkeren, maar of dit mogelijk is blijft de vraag.

[i]The Mandalorian seizoen 3
Misschien gaat ieders favoriete Mandalorian - tenzij dat Boba Fett is naar jouw mening - Mando, oftewel Din Djarin, de planeet in het aankomende seizoen wel bezoeken. Als trotse eigenaar van de Dark Saber zou hij over de planeet kunnen regeren, zoals velen voor hem in bezit van het wapen hebben gedaan.

Tijdens een recent interview met Entertainment Weekly spraken de uitvoerend producenten Jon Favreau en Dave Filoni over het derde seizoen van The Mandalorian. Favreau zei het volgende:

"In The Book of Boba Fett lieten we zien dat er een mogelijkheid is om gered te worden, aangezien hij zijn helm af heeft gezet wat tegen de regels van Creed is. Nu weten we dat er andere Mandalorians zijn die andere regels hanteren. Zo zagen we in The Clone Wars personages waarbij het anders is. Dus nu komen deze groepen bij elkaar en gaan we bekijken wat de verzamelplek is voor al deze gemeenschappen. En dat is, natuurlijk, hun thuiswereld waarvan ze verbannen zijn, Mandalore."

Betekent dit dat Mando terugkeert naar zijn thuisplaneet in The Mandalorian seizoen 3? Het is geen bevestiging, maar de kans lijkt zeker aanwezig te zijn.

We gaan het volgend jaar waarschijnlijk zien, wanneer The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus moet verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen