Prime Video voegt deze films nieuw toe in september

Deze films zijn nieuw op Prime Video in september

Filmnieuws - We zetten het nieuwe filmaanbod op Prime Video voor je op een rij.

Jim Pedd, 29 augustus 2022 19:55

Vanaf deze maand zetten we op deze site ook de nieuwe streamingfilms op een rij die je mag verwachten. Vandaag kijken we naar het nieuwe aanbod van Prime Video. Laten we er meteen in duiken!
VANAF 4 SEPTEMBER
SING: Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

VANAF 5 SEPTEMBER
LICORICE PIZZA: 'Licorice Pizza' volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de jaren 70 op in San Fernando Valley en worden verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast aan de weg om een acteercarrière op te bouwen.

VANAF 12 SEPTEMBER
LAST SEEN ALIVE: Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

VANAF 16 SEPTEMBER
GOODNIGHT MOMMY: Wanneer tweelingbroers thuiskomen en de manier waarop hun moeder zich gedraagt verandert en haar gezicht bedekt is met chirurgisch verband, beginnen ze te vermoeden dat de vrouw onder het gaas misschien niet hun moeder is.

VANAF 19 SEPTEMBER
EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE: Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

VANAF 30 SEPTEMBER
MY BEST FRIEND'S EXORCISM: Het is 1988. Tweedejaars Abby en Gretchen zijn beste vriendinnen sinds de vierde klas. Maar nadat een avondje naaktzwemmen rampzalig misloopt, begint Gretchen zich... anders te gedragen. Ze is humeurig. Ze is prikkelbaar. En er gebeuren steeds bizarre dingen als ze in de buurt is. Abby's onderzoek leidt haar naar een aantal onthutsende ontdekkingen - en tegen de tijd dat het verhaal zijn angstaanjagende ontknoping bereikt, zal het lot van Abby en Gretchen bepaald worden door één enkele vraag: Is hun vriendschap sterk genoeg om de duivel te verslaan?

Lees meer over: Prime Video, September, Films

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws