search
Prime Video maakt van september dé seriemaand

Prime Video maakt van september dé seriemaand

Check hier al het nieuws dat je deze maand op Prime Video mag verwachten.

Jim Pedd
Vandaag hebben we het overzicht met alle nieuwe series die je in september op Prime Video kunt zien. Met uiteraard als grootste hoogtepunt Lord of the Rings: The Rings of Power! Maar er is meer, zo komt er ook een onverwachte special van The Grand Tour.

We duiken erin!

VANAF 2 SEPTEMBER
LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER: Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

VANAF 16 SEPTEMBER
A PRIVATE AFFAIR: Aan het eind van de jaren veertig in Galicië gaat Marina Quiroga (Aura Garrido), een moedige jonge vrouw uit de betere klasse met de bezieling van een politieagent, op jacht naar de seriemoordenaar die de stad al maandenlang achtervolgt, en ze doet dat met de hulp van haar trouwe butler, Hector (Jean Reno). Een discrete en behulpzame man die door zijn fijngevoeligheid en durf altijd in het middelpunt van het onderzoek staat. Samen zullen ze tegen alle obstakels opboksen om dit te bereiken en noch de gendervooroordelen van die tijd, noch het verzet van de nieuwe commissaris of de pogingen van Marina's moeder om haar uit te huwelijken, zullen hen ervan weerhouden om uiteindelijk de waarheid te achterhalen.

THE GRAND TOUR PRESENTS: A SCANDI FLICK: In hun eerste post-pandemische road trip trekken Jeremy, Richard en James naar de ijzige wildernis van de Scandinavische poolcirkel. Aan het stuur van hun drie favoriete rallyauto's beginnen de mannen aan een stormachtig avontuur langs onderzeeërbases uit de Koude Oorlog, racecircuits op bevroren meren, ongelukken en chaos in skioorden, terwijl ze hun zelfgebouwde huizen van de kust van Noorwegen naar de Russische grens slepen.

Aanbevolen artikelen