search
Een hele hoop animeklassiekers zijn nu op weg naar Netflix!
Series / Nieuws

Een hele hoop animeklassiekers zijn nu op weg naar Netflix!

Door de deal met Nippon TV komt er nu een enorme lading animeklassiekers naar Netflix.

Sinds enkele jaren is Netflix aan het azen op het wereldwijde animepubliek, en lijkt hen met hun nieuwe deal zeker blij te gaan maken. Ze hebben namelijk een hele reeks aan animeklassiekers aangekocht, die binnenkort zullen verschijnen bij de streamingdienst!

Van klassiekers tot eigen producties en remakes in liveaction; Netflix zet groot in op anime. Na enkele matig ontvangen remakes van onder andere Cowboy Bebop en Death Note komt het VOD-platform nu terug met een hele waslijst aan klassiekertjes.

De update komt van Nippon TV en Netflix met een persbericht, waarin ze uiteenzetten dat de deal net door is gegaan. In totaal zullen er dertien titels van Nippon TV via Netflix worden verspreid.

Nippon liet weten over de nieuwe samenwerking: "Al vele jaren is anime de drijvende kracht achter Nippon TV, waar we geliefde animetitels produceren, zoals 'Hunter X Hunter', 'Death Note' en nog veel meer. Nu anime over de hele wereld steeds populairder wordt, kon de timing voor dit spannende partnerschap met Netflix niet beter zijn. Ik twijfel er niet aan dat animefans over de hele wereld over deze titels zullen praten."

Alle nieuwe titels op een rij
Dit zijn alle nieuwe titels, die binnenkort naar Netflix komen:
Hunter x Hunter (2011)
Ouran High School Host Club
Claymore
Death Note
Death Note: Relight 1
Death Note: Relight 2

From Me to You
From Me to You (seizoen 2)
1997 Berserk
Parasyte -the maxim-
NANA
Hajime no Ippo: The Fighting!
Monster

Aanbevolen artikelen