'Virgin River' fans doen schokkende voorspelling over vijfde seizoen

De fans verwachten dat een vast lid van de cast zomaar kan komen te sterven in het vijfde seizoen...

Geoffrey Ketels, 30-08-2022 14:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Dat er een vijfde seizoen komt van de populaire reeks Virgin River is reeds enige tijd bekend. Heel wat fans voorspellen nu echter dat er in dat vijfde seizoen zomaar eens opnieuw een personage zou kunnen sterven...
De voorspelling die wordt gedaan heeft betrekking tot het personage van Hope, de vrouw van de lokale dokter. Zij was in het derde seizoen nauwelijks te zien terwijl ze in het vierde seizoen herstellende was van een auto-ongeval waar ze bij betrokken was geraakt.

Voor de actrice achter het personage van Hope, namelijk Annette O'Toole geldt dat ze haar toekomst in de reeks nochtans positief inziet. Dat staat in schril contrast met de fans. Zij stellen onder meer dat het "gedoe" rond de thuiszorg de aanloop kan zijn naar een sterfscène waarbij ze wordt omringd door haar vrienden.

Sterven of niet?
Lang niet alle fans zijn het eens met de sterftheorie die werd geïntroduceerd op social media. In een reactie op deze voorspelling werd onder meer het volgende bericht de wereld ingestuurd:

"Hope zal niet sterven. Dat is gewoon niet mogelijk. Ze zal in het vijfde seizoen beter worden en gezond blijven."

Ook de productieleider van Virgin River, namelijk Patrick Sean Smith voelde zich geroepen om te reageren op de geruchten. Hij stelde daarbij het volgende:

"Ik ben van plan om personages die reeds enige tijd niet veel met elkaar hebben opgetrokken terug wat dichter bij elkaar te brengen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Jack en Hope. Ik heb het gevoel dat we ze toch reeds een tijdje niet samen hebben gezien. Ik hoop dat het vijfde seizoen wat dat betreft meer zal aanvoelen zoals de eerste twee seizoenen."

Het lijkt er dus naar uit te zien dat het voorspellen van het einde van het personage van Hope door veel fans dus toch best wat voorbarig is geweest. Hoe dit alles zal uitpakken zal echter uiteraard pas duidelijk worden bij het verschijnen van het vijfde seizoen van Virgin River.

Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie