search
Verrassende wending Hulk in 'She-Hulk' heeft een grote reden
Series / Nieuws

Verrassende wending Hulk in 'She-Hulk' heeft een grote reden

Bruce, de originele Hulk, schiet er plots vandoor, maar waarom precies?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jessica Gao, de schrijfster van She-Hulk: Attorney at Law, gaf onlangs een verklaring waarom de kijkers plots Bruce Banner als de originele Hulk de benen zagen nemen. De Hulk leek eropuit te gaan voor een episch avontuur in de ruimte. Is dit misschien een teaser voor een eigen serie van Bruce? Jessica Gao geeft duidelijkheid.

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly onthulde Gao de redenen voor het schijnbare vertrek van Bruce. Gao: "We waren gewoon op zoek naar een handige manier om ervoor te zorgen dat iedereen wist dat dit de show van Jen is, en dat het niet over Bruce zou gaan."

Ze vervolgde: "En we wilden er zeker van zijn dat de mensen niet verwachtten dat Bruce elke aflevering met haar zou gaan rondhangen, want eerlijk gezegd, kunnen we ons dat niet veroorloven."

Het plotse vertrek van The Hulk
In de tweede aflevering belde Jennifer met Bruce, terwijl hij zich op een ruimteschip bevond dat zich op hoge snelheid begaf naar de andere kant van de MCU. Met dergelijke belangrijke zaken op de agenda, kon zijn nicht helaas niet langer rekenen op de Marvel-held om een deel van de show te stelen.

De eerste twee afleveringen over de groene heldin en haar avonturen in de rechtszaal staan nu op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen