search
Deze 6 series op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video wil je niet missen in september

Deze 6 series op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video wil je niet missen in september

Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video komen allemaal met toffe, niet te missen, series.

Jim Pedd
Elke maand blikken we vooruit op de series die je niet wil missen en naar de grootste streamingdiensten van dit moment komen: Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video. Deze maand hebben we zes titels voor je.

VANAF 2 SEPTEMBER OP PRIME VIDEO
LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER: Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

VANAF 5 SEPTEMBER OP HBO MAX
RICK & MORTY (seizoen 6): RICK AND MORTY is de met Emmy® awards bekroonde comedyserie van Adult Swim waarin een gestoorde maar geniale geleerde zijn verlegen kleinzoon in afleveringen van een half uur het universum doorsleurt op allerlei bizar gevaarlijke avonturen. In seizoen zes gaan ze verder waar ze gebleven waren, ze zitten namelijk nog steeds in zak en as. Zal het ze lukken om zichzelf uit het slop te trekken en meer avonturen te beleven? Of zullen ze verzwolgen worden door een zee van pis? Wie zal het zeggen?! Pis! Familie! Intrige! Een stelletje dinosaurussen! Nog meer pis! Opnieuw een niet te missen seizoen van je favoriete serie.

VANAF 9 SEPTEMBER OP NETFLIX
Cobra Kai (seizoen 5): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

VANAF 16 SEPTEMBER OP NETFLIX
Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

VANAF 21 SEPTEMBER OP DISNEY+
Andor: In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken

VANAF 28 SEPTEMBER OP DISNEY+
The Old Man: The Old Man gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

Aanbevolen artikelen