search
HBO Max lanceert weer toffe series in september

HBO Max lanceert weer toffe series in september

HBO Max voegt best wat nieuw materiaal toe aan zijn aanbod in september. Check hier wat we al weten!

Jim Pedd
Elke maand zetten we de nieuwe series op een rij die HBO Max toevoegt aan zijn aanbod. Deze maand hebben we drie titels voor je.

Hoewel er dus drie nieuwe series zijn, kunnen we natuurlijk zeggen dat House of the Dragon deze maand echt domineert!

VANAF 5 SEPTEMBER
RICK & MORTY (seizoen 6): RICK AND MORTY is de met Emmy® awards bekroonde comedyserie van Adult Swim waarin een gestoorde maar geniale geleerde zijn verlegen kleinzoon in afleveringen van een half uur het universum doorsleurt op allerlei bizar gevaarlijke avonturen. In seizoen zes gaan ze verder waar ze gebleven waren, ze zitten namelijk nog steeds in zak en as. Zal het ze lukken om zichzelf uit het slop te trekken en meer avonturen te beleven? Of zullen ze verzwolgen worden door een zee van pis? Wie zal het zeggen?! Pis! Familie! Intrige! Een stelletje dinosaurussen! Nog meer pis! Opnieuw een niet te missen seizoen van je favoriete serie.

VANAF 9 SEPTEMBER
DAMAGES (seizoen 1-5): De met Emmy® awards bekroonde serie DAMAGES, vertelt het verhaal van een afgestudeerde rechtenstudente die de protegé wordt van een procesadvocaat met veel aanzien. In de hoofdrollen Glenn Close, Rose Byrne en Tate Donovan.

VANAF 17 SEPTEMBER
LOS ESPOOKYS (seizoen 2): In seizoen twee wordt de charismatische LOS ESPOOKYS-leider en bloedfanaat Renaldo (Bernardo Velasco) achtervolgd door een schoonheidswedstrijdkoningin, terwijl Úrsula (Cassandra Ciangherotti) een oude bekende inschakelt om de politieke status-quo uit te dagen. Úrsula's zus Tati (Ana Fabrega) is pasgetrouwd en probeert met alle goede bedoelingen vorm te geven aan haar nieuwe leven, terwijl ze weer een opdracht heeft aangenomen. Renaldo's onheilspellende beste vriend Andrés (Julio Torres) vraagt zich af wat zijn plek in deze wereld is, nadat hij zijn innerlijke demonen (letterlijk) in de ogen heeft gekeken. Ondertussen zoekt Uncle Tico (Fred Armisen) een nieuw levensdoel, nu zij carrière is ontspoord. Met in de hoofdrollen Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco en Fred Armisen.

Aanbevolen artikelen