search
Deze 8 streamingfilms wil je sowieso niet missen in september

Deze 8 streamingfilms wil je sowieso niet missen in september

We zetten de tofste, grootste of meest opvallende films in september op een rij.

Jim Pedd
September is een bomvolle maand, met tientallen films die alvast zijn aangekondigd door alle grote streamingdiensten die concurreren om onze aandacht. We zetten daarom een lijstje op een rij van streamingfilms die je niet wil missen.

VANAF 1 SEPTEMBER OP NETFLIX
NOW YOU SEE ME: Een FBI-team raakt in een spel van kat-en-muis verwikkeld met een superteam van 's werelds beste illusionisten.

VANAF 2 SEPTEMBER OP HBO MAX
ELVIS: Deze film vertelt het verhaal van Elvis Presley door de ogen van z'n manager, Tom Parker. We zien de complexe band tussen de twee en natuurlijk ook hoe hij een superster werd!

VANAF 5 SEPTEMBER OP PRIME VIDEO
LICORICE PIZZA: Alana Kane en Gary Valentine groeien op in de jaren zeventig in de San Fernando Valley en worden smoorverliefd op elkaar. 8 sep disney+

VANAF 8 SEPTEMBER OP DISNEY+
PINOCCHIO: Het welbekende verhaal van de houten marionet die ervan droomde om een echt jongetje te worden. Geregisseerd door Robert Zemeckes.

VANAF 8 SEPTEMBER OP DISNEY+
THOR: LOVE AND THUNDER: Vierde avontuur van Thor, die we hierin zien jagen op de kwaadaardige Gorr the God Butcher. Bijgestaan door de nieuwe heldin Jane Foster, die nu ook superkrachten heeft.

VANAF 19 SEPTEMBER OP PRIME VIDEO
EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE: Evelyn wordt het net iets teveel. Daarop verscheurt het universum in een oneindig aantal universa en is Evelyn alles tegelijk.

VANAF 25 SEPTEMBER OP NETFLIX
RED: Een gepensioneerd CIA-agent probeert te daten, maar dat loopt compleet mis, waardoor hij achternagejaagd wordt door een moordenaar.

VANAF 28 SEPTEMBER OP NETFLIX
BLONDE: Nu al controversieel! Het verhaal van Norma Jean Mortenson,ook wel Marilyn Monroe.

Aanbevolen artikelen