search
Gloednieuwe serie 'Partner Track' knalt de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Gloednieuwe serie 'Partner Track' knalt de Netflix top 10 binnen

In geen tijd is de gloednieuwe dramareeks ontzettend populair geworden op 's werelds grootste streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er werd stiekem best wel wat verwacht van de gloednieuwe dramaserie Partner Track. De reek lijkt die verwachtingen inmiddels ook meer dan in te lossen. Ze schiet dan ook de Netflix top 10 binnen.

Partner Track vertelt het verhaal van advocate Ingrid Yun en werd vorige week toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Op moment van schrijven staat ze al op de derde plaats in de top 10 van Netflix. Dat betekent dat ze de positie net achter de populaire serie The Sandman inneemt.

Zoals bekend is het zo dat Netflix geen concrete kijkcijfers bekend maakt. Toch mag het duidelijk zijn dat de reeks uitstekend wordt bekeken. Zo getuigen ook de vele reacties die te lezen vallen op social media.

16,66 miljoen uur
Het enige dat we wel weten is dat Partner Track tijdens de eerste week zomaar even 16,66 miljoen uur is bekeken. Dat is (zeker voor een dramaserie) toch vrij indrukwekkend.

Heb je zelf nog helemaal niets gezien van deze gloednieuwe dramaserie en ben je benieuwd of het mogelijks ook iets kan zijn voor jou? Dan kan de hieronder terug te vinden trailer je daar wellicht meer duidelijkheid over verschaffen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen