Dit personage in 'The Lord of the Rings' is heel anders

Galadriel uit The Lord of the Rings is heel anders in de prequelserie The Rings of Power.

Niels Arts, 31-08-2022 15:29

Het duurt nu niet lang meer voordat The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnt. In een interview heeft Galadriel-actrice Morfydd Clark verteld hoe haar personage anders is in de serie.
Galadriel-actrice Morfydd Clark was verrast door de manier waarop haar personage geschreven is voor The Rings of Power. Natuurlijk kennen we Galadriel als een elf uit de The Lord of the Rings-films en The Hobbit, maar The Rings of Power vindt plaats in de Second Age van Middle-Earth.

Galadriel in The Rings of Power
In gesprek met ComicBook.com zei Clark het volgende over Galadriel in The Rings of Power:

"Ze verraste me zeker want ik dacht een fan te zijn. Ik had The Hobbit en Lord of the Rings gelezen, de films gezien, maar ik had geen idee over de First en Second Age. Het was erg interessant om al dit nieuws te leren over de wereld waar ik van houd. Ik denk dat het boeiend is dat ze in conflict is en zoveel meemaakt, want ik heb het idee dat de mensen die net zo rustig en kalm zijn als Galadriel... vaak een hoop mee hebben gemaakt. Het was leuk om met tegenstellingen te werken, snap je? Hoe ver kan ze gaan van wat we weten dat ze zal worden?"

Het duurt nog maar enkele dagen voordat we zelf Galadriel in actie kunnen zien. De eerste twee afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power staan vrijdag 2 september op Amazon Prime Video.

Bron: Comic Book Resources

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, The Hobbit, Galadriel, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix