search
Conflict ligt op de loer in 'House of the Dragon' aflevering 3
Series / Nieuws

Conflict ligt op de loer in 'House of the Dragon' aflevering 3

De House of the Dragon aflevering 3 preview laat zien wat we van de aankomende aflevering kunnen verwachten.

De eerste twee afleveringen van House of the Dragon zitten erop, en fans moeten nog enkele dagen wachten voordat ze erachter komen hoe het nu al spannende verhaal verder gaat. Check hier alvast een preview.

Aan het einde van aflevering 2 van House of the Dragon maakte koning Viserys Targaryen het controversiële besluit om met Alicent Hightower te gaan trouwen. Dat viel niet in de smaak van zijn bondgenoot Corlys Velaryon, maar ook bij zijn dochter en erfgenaam Rhaenyra leek het nieuws niet goed te vallen.

House of the Dragon aflevering 3
De preview van House of the Dragon aflevering 3 laat zien dat niet alleen Viserys' keuze om Alicent Hightower te trouwen in twijfel getrokken gaat worden, maar ook het besluit van de koning om zijn Rhaenyra erfgenaam te maken.

Wanneer Alicent een zoon krijgt, wil het hele rijk namelijk dat dit de toekomstige koning wordt. Maar is Viserys zo makkelijk om te praten?

Verder lijkt het conflict bij de Stepstones, waar Daemon Targaryen en Corlys Velaryon strijd leveren tegen de Crab Feeder en zijn mannen, deze aflevering te escaleren. Aan het einde van de preview zien we een battle en natuurlijk het bloedhete vuur van een draak...

Aflevering 3 van House of the Dragon staat aanstaande maandag 5 september op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen