search
'Stranger Things'-fans zijn bang voor lot van favoriet personage
Series / Nieuws

'Stranger Things'-fans zijn bang voor lot van favoriet personage

Krijgen we een verrassing van formaat in het vijfde en laatste seizoen van de reeks?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Stranger Things kan rekenen op een ongelofelijke fanbase. Zoveel mag duidelijk zijn. Voor heel wat van deze fans geldt dat ze ook een band hebben opgebouwd met de vaste personages in de serie. Het zou echter zomaar kunnen dat één van deze personages een tragisch einde zal kennen...

De fans maken zich in het bijzonder zorgen over het lot van Will Byers in het vijfde en laatste seizoen van de reeks. Ondanks het feit dat hij vanaf de start natuurlijk een belangrijk personage is geweest moet het gezegd dat alles wijst in de richting van een vertrek van het geliefde personage.

Belangrijke rol
Andere fans van de reeks hebben ondertussen via social media gereageerd op het schokkende nieuws door te stellen dat zij er maar weinig geloof aan hechten. Er zijn zelfs fans die aangeven dat Will een zeer belangrijke rol zal krijgen in het vijfde seizoen en dat hij met absolute zekerheid het einde van de reeks zal halen.

Wie gelijk zal krijgen zal uiteindelijk nog moeten blijken wanneer deze geweldige serie ten einde komt. Heb je nog niets gezien van deze fijne reeks, maar wil je er toch graag mee aan de slag gaan vooraleer het vijfde deel verschijnt? Dat is uiteraard geen probleem. Stranger Things is in Nederland en België immers te streamen op streamindienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen