Eindelijk echte recensies van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!

Lord of the Rings-recensies laten zien wat komt

Lord of the Rings: The Rings of Power blijkt een succes, een waardevolle gok.

Jim Pedd, 31 augustus 2022 17:41

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat bijna van start. Voor die tijd durfde Prime Video het al aan om critici hun recensie te laten vrijgeven. Meestal is dat een goed teken en dat blijkt ook nu te kloppen.
The Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt namelijk een geslaagd project te zijn. Als het op de mening van critici aankomt tenminste. Hieronder doen we een greep uit de vele recensies. The Lord of the Rings: The Rings of Power zie je vanaf 2 september.

De recensies
The Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt hieronder z’n eerste reviews:

The News-Herald: "Gedurende twee uur - beiden mooi geregisseerd door de getalenteerde J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls) - is The Rings of Power intrigerend, maar niet helemaal meeslepend."

The Lamplight Review: "De term cinematisch wordt flink rondgestrooid in recensies, maar Prime Video heeft daadwerkelijk een adembenemende, cinematisch visuele ervaring geleverd die deze titel waard is."

Digital Spy: "Bijvoeglijke naamwoorden als 'gedurfd' en 'ambitieus' zijn passend voor de koers van deze franchise en echt passend voor wat we tot nu toe gezien hebben op deze serie. Het is er een die het verdient op het grote scherm gezien te worden en niet op je telefoon."

The Cleveland Plain Dealer: "Debuterend showrunners J.D. Payne en Patrick McKay volgen het voorbeeld van Tolkien door een grootse en meeslepende wereld te scheppen met rijke verhalen en sterke personages die telkens weer ongelofelijke kansen moeten overkomen."
Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Prime Video, JRR Tolkien, recensies

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws