search
'The Sandman' behaalt indrukwekkende mijlpaal
Series / Nieuws

'The Sandman' behaalt indrukwekkende mijlpaal

De extreem populaire serie zet een nieuw record op Netflix!

Onlangs heeft Netflix zijn nieuwste wekelijkse kijkcijfers vrijgegeven en daaruit blijkt een heuglijk gegeven voor de recente fantasyhit The Sandman. De populaire serie is namelijk in totaal 53,79 miljoen uur bekeken in de week van 22 augustus tot 28 augustus, waardoor de serie het aantal van 300 miljoen bekeken uren overschrijdt sinds het in première ging. Een flinke prestatie!

Het kijkersaantal voor The Sandman is ongelooflijk hoog geweest sinds het debuut van de serie op 5 augustus. De serie werd meer dan 69 miljoen uur bekeken in de eerste drie dagen.

In de eerste volledige week steeg dit aantal tot een verbijsterende 127 miljoen uur. In totaal is The Sandman nu al meer dan 328 miljoen uur bekeken.

Gaat de serie de Netflix Top 10 in?
In de huidige Netflix Top 10 heeft The Sandman een steevaste plek. In de Netflix Top 10 ooit in de eerste 28 dagen maakt de serie helaas weinig kans. In de categorie Engelstalige shows is de drempel bijzonder hoog, aangezien de laagste serie al meer dan 484 miljoen uren heeft.

Om deze droom waar te maken moet de serie in slechts een paar dagen nog 160 miljoen uren bij elkaar harken, wat zeer onwaarschijnlijk lijkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen