search
Deze week komt 'Elvis' al online bij HBO Max op deze datum!
Films / Nieuws

Deze week komt 'Elvis' al online bij HBO Max op deze datum!

De film over het popicoon vindt al vlotjes zijn weg naar het kleine scherm.

Bijzonder gauw zullen de abonnees van HBO Max de op één na hoogst verdienende muziekbiopic aller tijden rechtstreeks vanuit huis kunnen kijken!

De synopsis van de film van Baz Luhrmann luidt als volgt: "De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien door het prisma van zijn gecompliceerde relatie met zijn enigmatische manager, Colonel Tom Parker."

De synopsis gaat verder: "Het verhaal duikt in de complexe dynamiek tussen Presley en Parker over een periode van meer dan 20 jaar. Van Presleys opkomst tot zijn ongekende sterrendom zien we het icoon tegen de achtergrond van het evoluerende culturele landschap van Amerika. Centraal in die reis staat één van de meest belangrijke en invloedrijke mensen in Elvis' leven, Priscilla Presley."

Na de première van de film op het filmfestival van Cannes dit jaar zorgde de film voor meer dan 270 miljoen dollar in het laatje van de makers. Elvis heeft Austin Butler in de hoofdrol als de King of Rock en Tom Hanks als Presley's manager, Colonel Tom Parker. Olivia De Jonge vertolkt Presley's vrouw, Priscilla.

Wanneer komt de film online bij HBO Mac?
HBO Max heeft de releasedatum van Elvis vastgesteld op vrijdag 2 september om 3 uur ET/12 uur PT. Sinds maandag 8 augustus 2022 is de biopic al te zien geweest tegen betaling bij Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen