search
Spektakel in 'The Mighty Ducks: Game Changers' met nieuwe beelden seizoen 2
Series / Nieuws

Spektakel in 'The Mighty Ducks: Game Changers' met nieuwe beelden seizoen 2

Het is zomer voor de ijshockeyers, maar van vakantie is geen sprake.

Het seizoen zit erop, de zomerperiode is aangebroken. In het aankomende nieuwe seizoen van The Mighty Ducks: Game Changers zien we de ijshockeyers hun entree maken op de zomercampus. Van lol trappen, pizza's eten en uitrusten is geen sprake in dit spartaanse zomerkamp.

Het kamp wordt geleidt door voormalig NHL-speler Colin Cole, gespeeld door Josh Duhamel (Transformers, Life As We Know It). Hij begroet een grote groep kinderen die mee doen aan het zomerkamp met de vraag of zij "beter kunnen zijn dan het beste van het best". De druk zit er dan ook op als de bus van The Mighty Ducks aankomt op het kamp.

Duhamel voor Estevez
Disney+ heeft na het vertrek van The Mighty Ducks-ster Emilio Estevez de taak gehad om een vervanger te vinden voor de hoofdrol. Deze hebben ze gevonden in Josh Duhamel. Hij speelt tegenover het hoofd van de groep Alex Morrow, gespeeld door Lauren Graham (Gilmore Girls, Bad Santa).

Hoe dan ook zal het een seizoen worden met veel spektakel, en veel afzien voor The Mighty Ducks. Het nieuwe seizoen bevat 10 afleveringen. Kijk nu de nieuwe trailer om een beeld te krijgen van wat we kunnen verwachten in seizoen twee.

Het nieuwe seizoen van The Mighty Ducks: Game Changers verschijnt op 28 september. Je kijkt alle afleveringen op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen