HBO Max maakt er weer een prima week van met nieuwe series

Dit is het nieuwe aanbod van series op HBO Max van deze week.

Jim Pedd, 03-09-2022 08:38

Het was een wat mager weekje op HBO Max als het op nieuwe series aankomt. Zes hebben we er deze week te melden, en alle zes hebben ze een nieuwe aflevering gekregen.
House of the Dragon (S01E02): Rhaenyra gaat te ver in de Kleine Raad. Viserys wordt aangespoord snel een huwelijk te sluiten om voor een volger te zorgen. Daemon maakt zijn intenties bekend.

Roswell, New Mexico (S04E12): Liz staat voor een onmogelijke keuze. Ondertussen gaat Max met Isobel op een missie om Bonnie te redden.

Industry (S02E05): Harper hoort dat Yasmin en Jackie naar Berlijn gaan en probeert een uitnodiging te krijgen, voor meer dan alleen zakelijke redenen. Aurore krijgt een baan bij de overheid aangeboden en biedt Gus een plek aan in haar team.

Tuca & Bertie (S03E09): Er vindt een bruiloft plaats in Bird Town, en dat betekent dat je met ex-geliefden moet praten terwijl je heel erg bent uitgedost.

Rap Sh!t (S01E08): Deze komedieserie draait om drie vrouwen, een hiphop-duo en hun manager, die het proberen te maken in de muziekindustrie van Miami.

Primal (S02E08): De reis naar huis van Spear, Fang en Mira staat op het spel als ze een mysterieuze bedreiging tegenkomen op zee.

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie