'The Walking Dead' brengt je al deze series nieuw de komende jaren

'The Walking Dead' brengt je al deze series nieuw

The Walking Dead wordt groter en groter, met vier (!) nieuwe series op komst.

Jim Pedd, 3 september 2022 08:00

aEr zitten meerdere The Walking Dead-series aan te komen. In november eindigt The Walking Dead met de laatste afleveringen van het elfde seizoen. Dan is het echt helemaal gedaan met de serie, maar niet met het universum. Er komt namelijk nog veel meer aan!
AMC kondigde ten minste vier nieuwe series aan in de franchise en die zetten we voor je op een rij. Overigens komen er geen films meer, maar daarover vertellen we je zo meer.

Tales of the Walking Dead
Deze serie werd in september 2020 aangekondigd en kreeg op 14 augustus dit jaar zijn eerste aflevering. Inmiddels zijn we over de helft van deze anthologie-serie, die elke aflevering weer een heel nieuw verhaal vertelt.

Isle of the Dead
In maart 2022 kreeg deze show groen licht. Hoofdrolspelers zijn Jeffrey Dean Morgan en Lauren Cohan, die terugkeren als Negan en Maggie. Samen reizen de twee, die ooit gezworen vijanden waren, naar Manhattan. De serie is in 2023 te zien.

Daryl-serie
Er zit ook een serie aan te komen rond Daryl. Die was aangekondigd als een serie rond Daryl én Carol, maar actrice Melissa McBride wilde niet naar Europa verhuizen voor het project. David Zabel is voor de serie showrunner, en nam het over van Angela KAng die de show eigenlijk zou gaan maken.

Rick & Michonne-serie
De serie was ooit gepland als filmtrilogie, maar werd omgebouwd tot een zesdelige serie. Die laat zien hoe Andrew Lincoln en Danai Gurira terugkeren als de personages uit de titel. Hun verhaal wordt afgerond in de serie, al schijnt de boel verder te kunnen mocht het echt een succes zijn. De serie is het eerste 'liefdesverhaal' in de franchise, en vertelt het verhaal van "twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld."
Lees meer over: The Walking Dead, Isle of the dead, Rick and Michonne, DaryL, AMC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws