search
Derde en laatste seizoen 'Derry Girls' krijgt releasedatum
Series / Nieuws

Derde en laatste seizoen 'Derry Girls' krijgt releasedatum

Fans van de reeks hoeven niet lang meer te wachten op het vervolg...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ongeveer een jaar geleden werd bekend gemaakt dat er met zekerheid een derde seizoen zou verschijnen van Derry Girls. Nu weten we echter eindelijk ook wanneer dat precies het geval zal zijn.

In Derry Girls hebben we natuurlijk kennis gemaakt met Erin en haar vrienden. Zij zitten nog altijd op school en krijgen af te rekenen met de typische uitdagingen waar tieners niet alleen in Noord-Ierland, maar overal ter wereld mee worden geconfronteerd. Dat zal in het derde seizoen niet anders zijn.

Een jaar geleden kondigde streamingdienst Netflix de komst aan van een derde seizoen. De maker van de reeks, namelijk Lisa McGee gaf daarbij meteen aan dat het derde seizoen ook het laatste zou zijn.

7 oktober
Dat er met het derde seizoen een einde komt aan de reeks is geen verrassing. McGee had namelijk in het verleden reeds aangegeven dat het altijd de bedoeling was om slechts drie seizoenen te maken. Dit zal er volgens haar sowieso voor zorgen dat de reeks een natuurlijk einde zal hebben.

Het laatste seizoen van Derry Girls bestaat uit in totaal 7 afleveringen. Ze zijn allemaal vanaf 7 oktober 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix. Een trailer van het derde seizoen is momenteel nog niet beschikbaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen