Videoland wordt in 2023 in één klap veel groter

Videoland wordt in 2023 in één klap veel groter

Alle content van RTL XL zal worden overgeheveld naar het aanbod van Videoland...

Geoffrey Ketels, 1 september 2022 15:33

RTL heeft bekend gemaakt dat het stopt met RTL XL. De content zal echter gelukkig niet zomaar verloren gaan. Ze zal dan ook overgeheveld worden naar het aanbod van Videoland. Daardoor wordt laatstgenoemde vanaf 2023 in één klap een stuk groter.
RTL heeft het samenvoegen van de content van RTL XL en Videoland bekend gemaakt op de helppagina van RTL XL. Hier staat te lezen dat aan het begin van het nieuwe jaar RTL XL op zal houden met te bestaan. Gelukkig gaat alle content niet verloren, maar zal ze dus vanaf dat moment te bekijken zijn bij Videoland.

Abonnement
Eigenlijk is het zo dat de programma's van RTL XL nu reeds te bekijken zijn bij Videoland. Alleen is het zo dat mensen die ze willen bekijken daarvoor een abonnement dienen af te sluiten. Wie gebruik maakte van RTL XL had de mogelijkheid om gedurende zeven dagen na de uitzending de content nog gratis terug te kijken.

Sowieso heeft Videoland als streamingdienst ondertussen een meer dan aardige groei laten optekenen. Sinds vorig jaar heeft ze dan ook de kaap van één miljoen betalende abonnees overschreden.

Aan het einde van het jaar, meer bepaald in de maand december werd door RTL nog bekend gemaakt dat de prijzen voor de streamingdienst met één euro per maand werden verhoogd.

Lees meer over: Videoland, RTL XL, serie, series, film, films

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws