search
'Zorro' krijgt veelbelovende reboot bij grote streamingdienst
Series / Nieuws

'Zorro' krijgt veelbelovende reboot bij grote streamingdienst

De gemaskerde macho is na vele jaren terug van nooit geweest.

Groot nieuws voor de aankomende reboot van de infameuze Spaanstalige held Zorro: de maker van La Casa de Papel, Javier Quintas, is aangesteld als regisseur van de serie. Binnenkort zullen de opnames van de Prime Video-serie dus kunnen gaan beginnen!

Javier Quintas is tevens bekend van series als Toy Boy, Down There en El Prí­ncipe. De serie wordt geschreven door Carlos Portela, bekend van Velvet Colección.

Ook John Gertz, oprichter van Zorro Productions en producent van The Mask of Zorro en The Legend of Zorro, is verbonden als uitvoerend producent aan het project.

Waar zal de serie over gaan?
De reboot speelt zich af in Los Angeles in het jaar 1830, en zal het verhaal vertellen over de iconische Mexicaanse held die in 2005 voor het laatst op het witte doek werd gespeeld door Antonio Banderas.

Een volledige quote van distributeur Charles Toubou, Mediawan Rights's Vice President of Content luidt: "['Zorro' is] een 'origin story' over deze beroemde held die niet alleen de wetten van de franchise respecteert. [Het beschikt over] uitgewerkte verhaallijnen met een hedendaagse relevantie, sterke vrouwelijke personages, referenties naar popcultuur... En, niet te vergeten, spectaculaire scènes in elke aflevering!"

De Prime-serie zal naar alle waarschijnlijkheid in 2023 uitkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen