search

Ons nieuws van vrijdag 2 september 2022

Kneiterdruk op Netflix in week boordevol nieuwe series
Series / Featured

Kneiterdruk op Netflix in week boordevol nieuwe series

Het waren drukke dagen op Netflix, vol met nieuwe series en nieuw aanbod.

Elke week zetten we op vrijdag voor je op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Vandaag blijkt weer dat het een drukke week was!

Chesapeake Shores (S06E03): Connor gaat er snel vandoor. Abby en Evan doen mee aan een speurtocht per auto. Megan en Mick bespreken hun verleden. Bree heeft een logee.

I Am A Killer: In deze documentaireserie vertellen terdoodveroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden.

Gry Rodzinne (1 seizoen): De trouwdag van een koppel dreigt rampzalig te worden wanneer ze een web van geheimen en leugens tussen hun twee families beginnen te ontrafelen.

JoJo's Bizarre Adventure (3 seizoenen): Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (2 seizoenen): Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

Family Secrets: Op hun huwelijksdag moeten een student en een rijke plastisch chirurg een web aan geheimen en leugens dat hun families verbindt ontwarren.

Off the Hook: Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxische relatie met het internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparaten gebruiken.

LOL House of Surprises (seizoen 1): In dit unieke en magische avontuur maken de prachtige poppenzusjes Queen Bee en Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen een leuk avontuur mee.

Dated and Related: Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.

You're Nothing Special: Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.

Fakes: Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.

Buy My House: Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.

Fabulous Lives of Bollywood Wives (seizoen 2): In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezin en vriendschap zoeken.

Pokémon Master Journeys: The Series (seizoen 1): De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van Cerise en reizen de wereld over, op zoek naar nieuwe Pokémon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze jonge 'House of the Dragon'-acteurs zullen opkomen als sterren
Series / Nieuws

Deze jonge 'House of the Dragon'-acteurs zullen opkomen als sterren

Deze gerenommeerde acteur voorziet een grote carrière voor de jonge spelers

House of the Dragon is nog maar net uit en nu al enorm goed bekeken. Fans zullen inmiddels wel bekend zijn met het personage Daemon Targaryen, gespeeld door acteur Matt Smith. Zelf geen onbekende in de film- en televisiewereld voorziet hij een grote toekomst voor de nu nog relatief onbekende jonge sterren van House of the Dragon.

Matt Smith is een van de meest bekende acteurs in de nieuwe hitserie van HBO. Zo speelde de 39-jarige acteur tussen 2010 en 2014 de rol van The Doctor in BBC's jarenlang lopende hitserie Dr. Who. Ook was hij tussen 2016 en 2017 te zien als Philip, de hertog van Edinburgh, in The Crown van Netflix.

Als sterren opkomen
Jonge acteurs als Emily Carey wachten vaak op hun grote doorbraak. De 19-jarige actrice speelt in House of the Dragon de rol van de jonge Alicent Hightower. Maar Matt Smith heeft voornamelijk meerdere grote scènes met actrice Milly Alcock. Deze 22-jarige Australische actrice speelt de rol van de jonge versie van Rhaenyra Targaryen. Zij is in de serie het nichtje van Daemon Targaryen.

Matt Smith voorziet voor hen een grote doorbraak en denkt dat ze als sterren zullen opkomen. In Game of Thrones was er een zelfde soort dynamiek tussen de oudere acteur Sean Bean, die het personage Ned Stark speelde, en de jongere acteurs. Sterren als Emilia Clarke, Kit Harington en Sophie turner hadden hun grote doorbraak dankzij deze serie.

House of the Dragon stream je nu op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Haunting of Hill House'-maker belooft minder monoloog en meer spanning in deze nieuwe serie
Series / Nieuws

'The Haunting of Hill House'-maker belooft minder monoloog en meer spanning in deze nieuwe serie

Volgens Mike Flanagan leent zijn nieuwe serie zich beter voor actie en spanning.

Mike Flanagan en Netflix blijkt een gouden combinatie. Na het succes van Gerald's Game was er voor Netflix reden genoeg om vaker met schrijver, regisseur en producent Mike Flanagan te werken. Al snel volgde The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, en Midnight Mass. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe serie The Midnight Club waarin hij meer spanning belooft.

De voorgaande series stonden bekend om hun spanning en vooral griezelige scènes maar ook om de emotionele en sterk geschreven monologen. Het kon gaan van een actie-intensieve scéne naar een tranentrekkende uiteenzetting van één van de acteurs. Maar voor The Midnight Club' heeft hij wat anders in petto.

Enge verhalen tussen tieners
The Midnight Club gaat over een groep terminaal zieke tieners die diep in de nacht verzamelen om enge verhalen aan elkaar te vertellen. Mike Flanagan denk dat de groep kijkers die naar zijn nieuwe serie zullen kijken ook gemiddeld wat jonger zijn. Daarnaast denkt hij dat vanwege de inhoud en rijkelijk aanwezige enge scènes er wat minder ruimte is voor "8 minuten durende monologen".

Eerder is al meer ingegaan op wat er in het komende seizoen verwacht kan worden. Welke details al zijn gegeven maar ook wie er mee zullen spelen. Ook hebben we al de eerste beelden mogen zien in de toen uitgekomen nieuwe trailer. Hoewel de serie zich zal richten op tieners belooft Mike Flanagan dat de serie bepaald geen kinderachtig tafereel wordt.

Vrijdag 7 oktober zal de nieuwe serie verschijnen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Partner Track'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Partner Track'

Iedereen vecht elkaar de tent uit bij een New Yorks advocatenkantoor, waar romantiek en keihard bikkelen hand in hand gaan.

Regie: Kevin Berlandi, Adam Brooks, Lily Mariye, e.a. | Cast: Arden Cho (Ingrid Yun), Alexandra Turshen (Rachel Friedman), Bradley Gibson (Tyler Robinson), Dominic Sherwood (Jeff Murphy), Rob Heaps (Nick Laren), e.a. | Aantal afleveringen: 10 | Speelduur: 40-45 minuten | Jaar: 2022

Machtsspelletjes, keihard werken, over lijken gaan en vooral carrière boven alles plaatsen. Dit lijkt ongeveer het devies in de serie Partner Track, waarin een jonge ambitieuze advocaat alles op alles zet om haar promotie binnen te halen. Haar werkplek is een apenrots die gedomineerd wordt door seksisme, racisme en algeheel onaangename types. Dat maakt het moeilijk om enige sympathie voor personages te vinden, omdat ze zich constant alleen maar hun lelijkste kant laten zien.

Ingrid Yun zet alles op het spel om partner te worden bij het advocatenkantoor waar ze werkt. Als een oude geliefde, de charmante Jeff Murphy, haar collega wordt, maakt dit alles moeilijker. Dit lijkt vooral te komen doordat ze een enorme aantrekkingskracht tot hem voelt. Toch blijft Ingrid bovenal professioneel en krijgt ze samen met Jeff een belangrijke zaak toegewezen: de overname van een energiebedrijf door een grote oliemagnaat.

De meeste afleveringen beginnen met een voice-over van Ingrid die een algemeen bekende natuurwet beschrijft, waarna ze nog maar eens bevestigt hoe erg ze wel niet van wetten houdt. Uit alles moet blijken dat wetten en de advocatuur haar passie zijn, maar in de praktijk is ze alleen maar bezig met het zoeken naar mazen in de wet waardoor ze haar rijke clientèle verder kan helpen.

De serie focust vooral op Ingrids mogelijke partnerschap, al blijft onduidelijk waarom ze dit precies wil bereiken, tenzij je er genoegen mee neemt dat ze de eerste wet van Newton erbij haalt om aan te tonen dat stilstand niet goed is. Vanuit haar Koreaanse familie ligt een zekere druk om het goed te presteren, maar het is lastig te zeggen waarom de kijker mee zou moeten leven met werk dat niemand enig goed lijkt te doen.

Natuurlijk zoekt Ingrid niet alleen in haar carrière een partnerschap, maar is ze ook op zoek naar liefde. De rijke en charmante Nick lijkt de voorkeur te hebben, omdat hij het beste voor haar lijkt te zijn. Toch kan ze die andere rijke en charmante witte man, Jeff, ook niet weerstaan, waarschijnlijk omdat hij meer de bad boy is. Deze liefdesperikelen lijken door een tiener te zijn bedacht. Waarom de kijker enige sympathie zou moeten voelen voor deze elitaire personages die de hele tijd alleen maar aan het ruziën zijn, blijft onduidelijk.

Een groot deel van de afleveringen is gefilmd als romkoms uit de jaren tachtig. Het is bizar hoeveel sequenties er voorbij komen waarin er wordt omgekleed, een relatie opbloeit en er weer eens hard wordt gewerkt. Hier wordt zoveel gebruik van gemaakt dat elke aflevering waarschijnlijk wel een stuk korter zou kunnen zijn. Ook qua inhoud lijkt Partner Track niet heel veel verder te zijn dan Sandra Bullock-films waarin een carrièrevrouw in de war wordt gebracht door de komst van een knappe man.

Tegelijkertijd weet de serie op een verrassend goede manier institutioneel racisme aan te kaarten, als een witte advocaat voor het kantoor een racistisch stand-up-optreden houdt. Waar nagenoeg alle verhaallijnen zeer matig zijn uitgewerkt, weten de makers het personage Tyler verrassend veel diepte te geven. Als hij ontslag neemt en niet meer wil praten met Ingrid, is dat allemaal zeer begrijpelijk.

Ingrid is echter, tussen al het romantische drama door, vooral bezig met de overname van het oliebedrijf. Ze doet daarvoor zeer onethische dingen en overtuigt mensen met haar om verkeerd te handelen. Die overtuigingskracht zou betekenen dat deze speeches heel goed moeten zijn, maar eigenlijk zijn ze, net als een groot deel van de serie, oppervlakkig en inhoudsloos.

Als Ingrid dan opeens wel ethisch begint te handelen, is dit eigenlijk niet meer geloofwaardig. De makers schieten steeds tekort in het bieden van een reden van het handelen van de personages. Waarom moet Ingrid deze promotie halen? Waarom moeten we geven om deze personages? Met de aanwezigheid van Tyler hebben de makers in ieder geval één verhaallijn gecreëerd die wel enigszins is uitgewerkt, maar helaas speelt dit personage een veel te kleine rol in een lange serie waarin vooral semi-ingewikkeld nonsensicaal advocatenjargon de boventoon voert.

★★☆☆☆

Partner Track is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gestoord aantal VFX-shots in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Gestoord aantal VFX-shots in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Het aantal VFX-shots in The Rings of Power is absurd hoog, blijkt uit een nieuw artikel.

Het is geen wonder voor een fantasieserie, maar het aantal VFX-shots in The Lord of the Rings: The Rings of Power is wel heel erg hoog!

In de trailers van The Lord of the Rings: The Rings of Power zagen we al dat de fantasieserie behoorlijk veel op visuele effecten gaat leunen die in post-productie toe worden gevoegd. Maar het precieze aantal verbaast ons alsnog...

VFX in The Rings of Power
Uit een nieuw artikel van Variety blijkt namelijk dat er maar liefst 9.500 visual effects shots in het eerste seizoen van de serie zitten. Om in beeld te brengen hoeveel dat is: in zowel Avengers: Infinity War als Avengers: Endgame zitten tussen de 2.500 en 3.000 VFX-shots. Het eerste seizoen van The Rings of Power bevat dus meer VFX-shots dan beide films bij elkaar!

The Lord of the Rings: The Rings of Power is dan ook niet voor niets de duurste tv-serie ooit gemaakt. Amazon is naar verluidt bereid zo'n 1 miljard dollar uit te geven aan de ontwikkeling van de vijf geplande seizoenen.

Het aantal VFX-shots in The Lord of the Rings: The Rings of Power is indrukwekkend, maar dat betekent niet meteen dat de serie dat ook is. Vanaf vandaag staan de eerste twee afleveringen van de serie op Amazon Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix met advertenties komt snel
Series / Nieuws

Netflix met advertenties komt snel

Een versie van het Netflix-abonnement met advertenties kan dit jaar al verschijnen.

Advertenties kijken op Netflix. Het is bijna niet voor te stellen, maar met een nieuw, goedkoper model lijkt het toch wel degelijk te gaan gebeuren.

Er wordt al een tijdje over gepraat. Het goedkopere model zit er waarschijnlijk aan te komen, en eerder dan je zou denken. Volgens Variety is Netflix van plan deze nieuwe abonnementsvorm op 1 november 2022 uit te brengen.

Advertenties op Netflix
Geruchten doen al een tijdje de ronde dat Netflix een goedkoper abonnement aan wil gaan bieden, mede vanwege de constant stijgende prijs van het normale abonnement. Momenteel is er een 'Basic' plan voor 7,99 euro per maand, een 'Standaard' plan voor 11,99 euro per maand en een 'Premium' plan voor 15,99 euro per maand.

Het is onduidelijk of het plan met advertenties het 'Basic' plan gaat worden, of dat er nog een goedkopere variant komt.

Eerder dit jaar gaf Netflix-CEO Reed Hastings aan tegen "de complexiteit van advertenties" te zijn, en "een grote fan van de eenvoud van een abonnement. Maar ondanks dat hij daar een grote fan van is, is hij een nóg grotere fan van consumentenkeuze. Als mensen bereid zijn minder te betalen door bijvoorbeeld advertenties te kijken, dan wil Hastings dat zeker overwegen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamen 'The Lord of the Rings'-serie zorgt voor problemen op Prime Video
Series / Nieuws

Streamen 'The Lord of the Rings'-serie zorgt voor problemen op Prime Video

Het afspelen van de eerste twee afleveringen gaat niet helemaal vlekkeloos.

De eerste twee afleveringen van de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power staan ondertussen op de streamer Prime Video. Het blijkt echter dat het afspelen van de afleveringen niet bij iedereen even vlekkeloos verloopt.

De afleveringen staan sinds deze vrijdag op Prime Video en het blijkt nu dat de nodige mensen een storing / error meemaken tijdens het afspelen van de eerste aflevering.

Problemen bij streamen The Lord of the Rings
Sommige Prime Video-gebruikers ondervonden namelijk problemen toen ze startten met de debuutaflevering. Bij kijkers sloot de streamingdienst aflevering 1 heel kort af en begon aflevering twee af te spelen.

Hoewel de technische storing rond het debuut van The Rings of Power naar verluidt is opgelost, weerhield dat fans er niet van om naar Twitter te gaan om hun frustratie te uiten. Hier zijn slechts een paar van die reacties.








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste fanreacties 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!
Series / Nieuws

Eerste fanreacties 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!

Is de serie Lord of the Rings: The Rings of Power een succes?

Vanaf vandaag is Lord of the Rings: The Rings of Power eindelijk te zien op Prime Video. Als reacties van critici een indicatie voor de ontvangst mochten zijn, krijgen we nu een bevestiging van fans: de serie mag er zijn!

Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie die misschien wat traag van start gaat, maar tegelijk wel een fantastische en mooie wereld neerzet. Precies zoals je wil bij Midden-Aarde.

Lord of the Rings: The Rings of Power-reacties
De reacties op Lord of the Rings: The Rings of Power trekken natuurlijk ook vergelijkingen met HBO-serie House of the Dragon. Daaruit blijkt dat heel wat fans stiekem ook wel vinden dat Lord of the Rings: The Rings of Power het beter doet dan de HBO-serie, al zijn er ook fans die juist vinden dat House of the Dragon het beter doet door het wat kleiner te maken aan het begin.

Want dat doet Lord of the Rings: The Rings of Power wel: de serie lanceert meteen heel groot!



Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf nu op Prime Video te zien. Elke week krijgen we een nieuwe aflevering, tot dit eerste, acht afleveringen tellende, seizoen voorbij is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na 'Andor' zal de wereld van 'Rogue One' compleet anders zijn
Series / Nieuws

Na 'Andor' zal de wereld van 'Rogue One' compleet anders zijn

Met de serie zal de geschiedenis van 'Star Wars' deels worden herschreven.

Volgens Diego Luna, de nieuwste ster van Star Wars, zal de inhoud van de nieuwe serie Andor sommige kijkers gaan provoceren. Degenen die denken dat ze alles weten over Rogue One zullen namelijk flink op hun vingers worden getikt, aangezien Andor alles overhoop gaat gooien. Dat vertelde hij in een recent interview.

Diego Luna, de acteur van Cassian Andor in de serie, sprak met The Hollywood Reporter over een nieuw hoofdstuk uit de beroemde scifi-saga, en vertelde hoe dit project verschilt van sommige van de gangbare verhalen uit de geschiedenis van de franchise.

Mensen zullen namelijk de normale set aan paranormale zaken verwachten, zoals Jedi's, Sith en The Force. Maar Rogue One speelde met sommige van die verwachtingen toen de fans de bioscoop binnen leiden, en Andor gaat dezelfde kant op bij Disney+.

Het interview met Diego Luna
Luna: "In feite gaan we elk idee uitdagen dat je hebt, of elk antwoord dat je hebt bedacht, over hoe dingen zijn gebeurd en waarom een personage deed wat hij deed".

Hij vervolgde: "Iedereen die 'Rogue One' heeft gezien denkt het antwoord te hebben. Dus we gaan dat uitdagen, en we komen naar jullie toe en zeggen: 'Nee, luister, de dingen waren niet zoals je je had voorgesteld. Ze zijn niet zus, maar eigenlijk zo. Dit moest er gebeuren voor een personage om de man te worden die je kent."

Andor zal uitkomen bij Disney+ op 21 september.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher': Iedereen die op Ciri jaagt op een rij
Series / Featured

'The Witcher': Iedereen die op Ciri jaagt op een rij

The Witcher seizoen 3 vertelt een pakkend verhaal over de jacht op Ciri.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher draaide in seizoen 1 nog om de afzonderlijke verhalen van Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Ciri. Maar in seizoen 2 zagen we dat Ciri en Geralt aan elkaar verbonden waren en in seizoen 3 zullen ze nog meer aan elkaar verbonden zijn, namelijk alledrie!

Dat hebben ze ook wel nodig, want in The Witcher zit iedereen achter Ciri aan. Zij is specialer dan ze zelf misschien wel gedacht had, wat komt door haar Elder Blood en de mysterieuze krachten die ze heeft. In seizoen 3 wordt ze dus opgejaagd en in dit artikel vertellen we je door wie allemaal.

Nilfgaard & The White Flame: de White Flame bleek de vader van Ciri te zijn, Emhyr van Emries, ook wel 'Duny', de echtgenoot van Pavetta. Waarom hij precies achter zijn dochter aan zit en haar opjaagt is niet zeker, maar het heeft vermoedelijk te maken met een profetie waaruit blijkt dat zijn zoon Elder Blood heeft en het Continent zal overheersen. Ciri heeft dat, dus wellicht dat zij zijn kind moet krijgen.

Francesca Findabair & The Elves: seizoen 2 dook dieper in de verhalen van de elfen. Zij worden door iedereen gehaat, allemaal door hun complexe verhaal. In seizoen 2 herbouwen elfen hun gemeenschap en zoeken ze een permanent(er) thuis. Francesca kreeg in The Witcher een kind, maar dat werd vermoord. Aan het einde van seizoen 2 hoorde ze over Ciri en haar bloed, en besloot ze haar te zoeken.

The Brotherhood of Sorcerers: Triss deelde haar informatie en kennis over Ciri met Tissaia, die het weer deelde met Vilgefortz. Die besloot dat het tijd was om Ciri te vinden, zodat ze vervolgens gebruikt kon worden om alle oorlogen te stoppen.

Lydia van Bredevoort & Rience: Lydia is een tovenares die voor een mysterieuze werkgever werkt en Ciri probeert te pakken. Daarvoor heeft ze de hulp van Rience, die verboden magie gebruikt.

The Wild Hunt: de gevaarlijkste toevoeging aan de lijst van vijanden die op Ciri jagen in The Witcher seizoen 3. Deze groep jaagt door de lucht op ondode paarden en wordt gezien als het teken van komende oorlog. Zij komen van een andere wereld en kunnen door tijd en ruimte reizen en willen Ciri vangen en Elder Blood weer terugbrengen naar hun eigen soort.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beruchte apocalyptische serie wandelt zo Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Beruchte apocalyptische serie wandelt zo Netflix Top 10 binnen

Bij het nieuwe seizoen, dat online is gekomen bij Netflix, zijn vele kijkers bijzonder betrokken.

Pas sinds enkele dagen staat het elfde seizoen van The Walking Dead op Netflix, maar nu al heeft de serie zich met dit nieuwe seizoen de Netflix Top 10 in gewerkt. Ondanks het naderende einde van de serie zijn de Nederlandse fans er nog lang niet klaar mee!

Tegelijkertijd loopt nu de spin-off Tales of the Walking Dead, wat mogelijk de huidige populariteit met de zombieserie verklaart. Ook andere spin-offs, bijvoorbeeld over de personages Rick en Michonne, zijn in de maak.

En deze series vallen allen in de smaak. Sinds 22 augustus is het elfde seizoen te vinden op Netflix, maar nu heeft de serie al zijn entree gemaakt in de Nederlandse Netflix Top 10.

Het epische einde van de lange serie
Het elfde seizoen is tevens de laatste van The Walking Dead. In de laatste afleveringen komen de personages in contact met de Commonwealth, een groot netwerk van geavanceerde gemeenschappen en meer dan vijftigduizend overlevenden herbergen in hun verschillende nederzettingen.

Daarnaast richt het elfde seizoen zich op de confrontatie van de groep van overlevers met de Reapers, een mysterieuze factie van vijandige overlevenden.

Bekijk de serie nu op Netflix, of bekijk vast hieronder een trailer van het elfde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk' verklaart dit bizarre moment uit 'Shang-Chi'
Series / Nieuws

'She-Hulk' verklaart dit bizarre moment uit 'Shang-Chi'

De serie en de film hebben meer gemeen met elkaar dan men op het eerste gezicht zou denken.

In Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings duikt op een abrupt moment plots het figuur Abomination op, en bijna even snel is hij weer verdwenen. She-Hulk: Attorney at law biedt eindelijk duidelijkheid over wat dat merkwaardige moment te betekenen had.

Abomination (Tim Roth) was voor het laatst te zien in The Incredible Hulk voordat Shang-Chi (Simu Liu) en zijn vriendin Katy (Awkwafina) hem in een vechtclub in Hong Kong tegenkomen.

In de club, beheerd door Shang-Chi's zus Xialing (Meng'er Zhang), vecht Blonsky, oftewel Abomination, in een kooi tegen Wong (Benedict Wong), en dankzij wat trucjes van Wong weet Abomination zichzelf bewusteloos te slaan. Nadat de wedstrijd is afgelopen, wisselen Blonsky en Wong wat vriendelijke woorden in de kleedkamer, voordat ze weer abrupt via portalen vertrekken.

De verklaring uit She-Hulk
De scène gaat te snel voorbij om afleidend te zijn, maar de opname van Abomination in de film voelt nog steeds behoorlijk willekeurig aan. Abomination keerde wederom terug in de tweede aflevering van She-Hulk, samen met Wong.

In de aflevering gaat Jennifer Walters (Tatiana Maslany) met tegenzin akkoord om Blonsky's advocaat te zijn bij zijn voorwaardelijke hoorzitting. De man is nu een hippie geworden, met een voorliefde voor meditatie en haiku's schrijven. Jammer genoeg eindigde de aflevering met beelden van zijn gevecht met Wong die viraal gingen, wat zijn zaak niet ten goede komt.

Wanneer Jen Blonsky confronteert in aflevering 3, houdt hij vol dat hij uit zijn cel werd gedwongen en vertelt haar contact op te nemen met Wong. Jen slaagt er uiteindelijk in om met hem in contact te komen, en Wong bevestigt dat Blonsky de waarheid spreekt.

In Doctor Strange in The Multiverse of Madness werd onthuld dat Wong nu de Sorceror Supreme is, maar tijdens de gebeurtenissen in Shang-Chi was hij dat blijkbaar nog niet. Als onderdeel van zijn training om de titel te verdienen, moest hij het opnemen tegen een "waardige tegenstander" - en hij koos Abomination.

De afleveringen over de groene heldin kunnen nu bekeken worden op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tijdreizen tijdens de Golfoorlog kan gewoon in teaser 'Quantum Leap'
Series / Trailer

Tijdreizen tijdens de Golfoorlog kan gewoon in teaser 'Quantum Leap'

De nieuwe serie is eigenlijk een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren '90.

Een nieuw vrijgegeven teaser van Quantum Leap toont Raymond Lee als Ben Seong tijdens zijn chaotische tijdreisavontuur, dat hem in de Golfoorlog doet belanden. De revival is een voortzetting van de scifi-serie, die van 1989 tot 1993 werd uitgezonden door NBC. Bekijk de teaser hieronder!

De originele Quantum Leap-serie volgde de wilde tijdreisavonturen van Dr. Samuel Beckett, een wetenschapper die zijn theorieën over tijdreizen op zichzelf test. Hoewel Sams technologie werkt, zijn er ook mankementen. De wetenschapper verschijnt namelijk in het verleden in het lichaam van een ander!

In het nieuwe seizoen van Quantum Leap zal een nieuwe cast soortgelijke problemen ondervinden met tijdreizen, ditmaal in de context van de Golfoorlog.

Het nieuwe seizoen
De teaser toont een glimp van een van de historische periodes, die de nieuwe protagonist Dr. Ben Seong zal bezoeken in het komende seizoen. Gevangen in het midden van de Golfoorlog, is Ben van lichaam gewisseld met een paratrooper tijdens Operatie Desert Storm.

De serie zal in première gaan op 19 september 2022 bij NBC. Bekijk hier de teaser.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Zorro' krijgt veelbelovende reboot bij grote streamingdienst
Series / Nieuws

'Zorro' krijgt veelbelovende reboot bij grote streamingdienst

De gemaskerde macho is na vele jaren terug van nooit geweest.

Groot nieuws voor de aankomende reboot van de infameuze Spaanstalige held Zorro: de maker van La Casa de Papel, Javier Quintas, is aangesteld als regisseur van de serie. Binnenkort zullen de opnames van de Prime Video-serie dus kunnen gaan beginnen!

Javier Quintas is tevens bekend van series als Toy Boy, Down There en El Prí­ncipe. De serie wordt geschreven door Carlos Portela, bekend van Velvet Colección.

Ook John Gertz, oprichter van Zorro Productions en producent van The Mask of Zorro en The Legend of Zorro, is verbonden als uitvoerend producent aan het project.

Waar zal de serie over gaan?
De reboot speelt zich af in Los Angeles in het jaar 1830, en zal het verhaal vertellen over de iconische Mexicaanse held die in 2005 voor het laatst op het witte doek werd gespeeld door Antonio Banderas.

Een volledige quote van distributeur Charles Toubou, Mediawan Rights's Vice President of Content luidt: "['Zorro' is] een 'origin story' over deze beroemde held die niet alleen de wetten van de franchise respecteert. [Het beschikt over] uitgewerkte verhaallijnen met een hedendaagse relevantie, sterke vrouwelijke personages, referenties naar popcultuur... En, niet te vergeten, spectaculaire scènes in elke aflevering!"

De Prime-serie zal naar alle waarschijnlijkheid in 2023 uitkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.