search
Na 'Andor' zal de wereld van 'Rogue One' compleet anders zijn
Series / Nieuws

Na 'Andor' zal de wereld van 'Rogue One' compleet anders zijn

Met de serie zal de geschiedenis van 'Star Wars' deels worden herschreven.

Volgens Diego Luna, de nieuwste ster van Star Wars, zal de inhoud van de nieuwe serie Andor sommige kijkers gaan provoceren. Degenen die denken dat ze alles weten over Rogue One zullen namelijk flink op hun vingers worden getikt, aangezien Andor alles overhoop gaat gooien. Dat vertelde hij in een recent interview.

Diego Luna, de acteur van Cassian Andor in de serie, sprak met The Hollywood Reporter over een nieuw hoofdstuk uit de beroemde scifi-saga, en vertelde hoe dit project verschilt van sommige van de gangbare verhalen uit de geschiedenis van de franchise.

Mensen zullen namelijk de normale set aan paranormale zaken verwachten, zoals Jedi's, Sith en The Force. Maar Rogue One speelde met sommige van die verwachtingen toen de fans de bioscoop binnen leiden, en Andor gaat dezelfde kant op bij Disney+.

Het interview met Diego Luna
Luna: "In feite gaan we elk idee uitdagen dat je hebt, of elk antwoord dat je hebt bedacht, over hoe dingen zijn gebeurd en waarom een personage deed wat hij deed".

Hij vervolgde: "Iedereen die 'Rogue One' heeft gezien denkt het antwoord te hebben. Dus we gaan dat uitdagen, en we komen naar jullie toe en zeggen: 'Nee, luister, de dingen waren niet zoals je je had voorgesteld. Ze zijn niet zus, maar eigenlijk zo. Dit moest er gebeuren voor een personage om de man te worden die je kent."

Andor zal uitkomen bij Disney+ op 21 september.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen