Trollen maken 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' kapot

Amazon zet de beoordelingen uit nadat trollen de film afkraken.

Bram de Groot, 03-09-2022 14:29

Minder dan een dag nadat de eerste twee afleveringen van Amazons megabudget-fantasieserie The Lord of the Rings: The Rings of Power online kwamen, wordt nu duidelijk dat de publieksscore 'gebombardeerd' wordt op Amazon.
Amazon heeft nu de beoordelingen voor de serie uitgezet. Een Amazon-bron vertelde aan The Hollywood Reporter dat de beoordelingen 72 uur worden opgehouden om trollen uit te roeien en ervoor te zorgen dat elke beoordeling legitiem is.

Overal gebombardeerd
Op Rotten Tomatoes haalde de serie een Tomatometer-score van 84%, maar slechts een publieksscore van 37%, met een soortgelijk verhaal op Metacritic met critici van 71/100, terwijl gebruikers op 1,1/10 staan.

Dit komt in het kielzog van Marvel's She-Hulk: Attorney at Law, een serie die vorige week werd 'gebombardeerd' met een vergelijkbare 88% critici en 36% publieksscore. Naarmate de dagen verstreken en er meer legitieme publieksstemmen binnenkwamen voor die show, is de publieksscore gestegen tot 50%.

Amazon is eigenaar van IMDB, maar heeft de kijkcijfers van die site niet opgeschort, met een gemiddelde score van 6,1. De meeste kijkers stemmen scores van 10 of 1. Kortom: de cijfers voor meerdere series zijn nog amper betrouwbaar.Bron: THR

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Ring of Power, Prime Video

Populair nieuws