Gamemakers ‘The Last Of Us’ zijn razend enthousiast over nieuwe beelden van de HBO serie

Makers van ‘The Last Of Us’ blij met nieuwe serie

Het is altijd maar de vraag of eer gedaan wordt aan originele werken. Dat zit hier wel goed.

Glenn Walsh, 4 september 2022 10:35

Gamefanaten zijn vast bekend met de reeks videogames van The Last Of Us. Volgens velen een van de beste games ooit gemaakt. Sinds het uitbrengen van de eerste game in 2013 was het publiek al erg lovend. Het is derhalve altijd maar de vraag of een ‘real life’ bewerking van eerder gemaakte werken goed wordt ontvangen. Bij de ontwikkelaars van de videogame zit het in ieder geval wel goed.
In een interview met Shaun Escayg, een van de ontwikkelaars van de originele games, vertelt hij hoe hij de eerste beelden ervaarde van de nieuwe serie The Last Of Us van HBO. Hij beschreef het als ”lightning in a bottle”. Het was voor hem alsof de serie opnieuw aan een avontuur begon.

Kippenvel van de trailer
Ook ontwerper van de originele spellen Matthew Galant was razend enthousiast. Het spel werd vanaf de basis opgebouwd en hij was er vanaf het begin bij. Het plan was om een post-apocalyptische sci-fi avontuur te maken over een man en een jong meisje die door omstandigheden met elkaar de avonturen moeten aangaan.

Matthew Gallant heeft dus dit hele proces meegemaakt en is erg blij met de nieuwe serie. Hij vertelt dat hij bij het kijken van de nieuwe trailer kippenvel kreeg. En dat voor zo’n korte trailer. Hij kreeg het gevoel dat hij de trailer steeds opnieuw wilde kijken om alle details mee te krijgen.

Ook zo enthousiast over de nieuwe beelden? Het is nog even wachten totdat HBO’s The Last Of Us uitkomt. HBO geeft aan dat dit in 2023 wordt.
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Last Of Us, HBO Max, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws