search
Deze 3 aankomende Disney+ Originals wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 aankomende Disney+ Originals wil je niet missen

Disney+ maakt natuurlijk veel nieuwe content en daarvan lichten we drie titels uit.

Disney+ is pas een paar jaar onderweg en nu al een van de grootste streamingdiensten van de wereld. Om de streamingmarkt helemaal te kunnen veroveren, wordt natuurlijk fors ingezet op originele content.

Vandaag lichten we drie opwindende projecten voor je uit waar Disney+ op dit moment aan werkt en waar we niet op kunnen wachten. Het gaat specifiek om drie toffe fantasyseries!

Drie grote fantasyseries
Willow: Deze fantasyserie volgt op de film uit 1988 met dezelfde naam, die ooit bedacht werd door George Lucas. De serie brengt onder meer acteur Warwick Davis terug en moet op 30 november 2022 van start gaan op Disney+.

Percy Jackson and the Olympians: Na twee behoorlijk tegenvallende films, probeert schrijver Rick Riordan nogmaals om zijn Percy Jackson-boeken tot leven te brengen. Ditmaal met intense eigen betrokkenheid! Percy is de zoon van de god Poseidon, maar wordt beschuldigd van het stelen van de bliksemflits van Zeus.

Star Wars: Andor: Deze serie is later deze maand te zien op Disney+ en vertelt het oorsprongsverhaal van Cassian Andor, de beroemde rebel uit de film Rogue One: A Star Wars Story. We zien hoe hij van einzelgänger ging naar een held die zijn leven offerde voor het groter goed.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen